Scudo Sports

Bisan Atlas hakkında

Scudo
Nikanam çok çok çok teşekkür ediyorum aradığım şey buydu hemen kaydettim bilgisayarıma çok saol gerçekten:) :eek:

• Beğen
Tepkiler: qazqaz ve nikanam
Bende bu bisan atlasa binmiştim, oldukça sağlam bir bisiklet.

benimde var sari renkli. konuyu goruce hemen fotosunu cekmek istedim bi kac saate kadar eklerim. makinanin pilleri bitmis:)

Bu bisiklet benim arkadaşımda var..Durumu pek iyi değil bisikletin...

Ben bu bisikleti almayıda düşünüyorum..Az bakım filan yapıp binerim...

Sizce alıpta bakım yapıyımmı..Ne kadar vereyim en fazla bu bisiklete...

Yoksa hiç ugraşmayıp 0 bisikletmi alayım 450 liraya?

bisan atlas bisikletim hala duruyor ve sürüyorum 12 - 13 yıldır. resmini ekleyim de senin hasretin de sona ersin. çalındığı için üzüldüm

(link)
(link)
(link)

buyurun resimleri arkadaşlar... yılların verdiği yorgunluk üstünde olsa da. yeni bisikletleri gözüm görmüyor.

disk fren taktırmayı düşünüyorum ön maşaya bakarmısınız uyumlu mu? inşallah bisiklet kazalarımı anlatma fırsatım olur. çok macera yaşadım :D :D

• Beğen
Tepkiler: TRD8138
Bu maşaya disk fren takmak için maşada disk bağlantısı bulunmuyor.Kadroda da disk bağlanmtısı bulunmadığı için malesef takamazsınız.Ancak öne maşa değiştiği takdirde disk takılabilir.Ama maşanın normalsize bir maşa (25.4) olması gerekmekte.

Bende de yaklaşık 11-12 yıllık bir Bisan atlas var :) Amortisörü gri kadrosu açık bordo renkte..

Selam disc fren için o kadar çok şeyin değişmesi lazım ki bende "dağ kedisi" var her bir parçayı değiştirme hayali kurduğumda hep problemlerimin cevabında kadro değişimi çıktı kadro eyer oversize olmaz ise hiç bir şey olmuyor mutlak değişim kesinlikle kadronun oversize'li bir kadro olmasıdır bunu yaparsanız bir çok değişim yapabilirsiniz "atlas"ı bilmiyorum ama benim "dağ kedisi"nin kadrosu çelik olduğundan ağır bir makina :D bu yüzden yokuşlarda fena zorluklar yaşanıyor bisikletinizi hayal ettiğiniz gibi yenilersiniz inş. bol pedallar.

bende bisan atlas kadrosu alacagım

@Emre Özhanbenim bisanı satabilirim sana özel msj atamıyorum 40 tl yeterli olur alman için cevap yollarsan sevinirim...

Arkadaşlar, forumda henüz yeniyim. Umarım doğru yerdeyimdir.

Bir Bisan Atlas dağ bisikletim var. Daha iyi bir bisiklet alana kadar kullanmak üzere, parçalarını (jantlar, lastikler, frenler, vites sistemi, sele v.s.) değiştirerek yenilemek istiyorum. Bana neler önerebilirsiniz? Fotoğraflarını aşağıya ekliyorum. İlginize şimdiden teşekkürler...

(link)(link)(link)(link)

Geri