Eskişehirde Güven-İş bisiklet var oraya bakabilirsiniz gerekirse ben sizin için telefonla arayıp mevcut olup olmadığını da öğrenebilirim. Ya da Eskişehir de yine Çınar Bisiklet vardır ki ellerin de mutlaka vardır diye düşünüyorum sonuçta spesifik bulunmayacak bir şey değil bu.
Bu linkteki doğrudur, ayrıca sol kısımdaki uzun kol gibi olan parçayı chain-stayden sabitlemek için bir de kelepçesi vardır ki o da bu sete dahildir zaten.
Taiwan uretimu parcalarin, çin mallarina gore daha kaliteli oldugu soyleniyor, ama ayni fiyata cekoslovak albilirsiniz, markasi; "velosteel".... Bulamazsaniz taiwanda iyidir...
Ben 8 yaşından beri bu bisiklete her yaz biniyorum. Zincir atma vs basit şeyler dışında hiçbir problem yaşamadım. Bisikletine iyi bakan biri de sayılmam hatta ilk defa geçen yaz akort işlemi ve vites ayarı gördü. Çocukken bir lastiğimi çaldılar ben de onun yerine bisan ihlas lastiği takmıştım. Geri kalan tüm parçaları orjinal shimano sis vites takımı hala sapasağlam. Burdan hem bisikletime teşekkür etmek hem de sizlerle emektar arkadaşımı paylaşmak istedim. Herkese sevgiler
https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/911/2iH73s.jpg
Bende de vardi uzun zaman kullandim bİr gÜn kardeŞİm kullansin dİye diŞari Çikartiim adamin bİrİ o kadar Çok israr ettİkİ 100 tl ye vermek zorunda kaldim İÇİmde ŞÜphe oluŞtu benİm bİlmdedİĞİ bİr ÖzellİĞİmİ vardi acaba İlk vİteslİ bİsİkletİm dİ İstemeden sattim gİttİ maallesef
Hocam büyük ihtimalle sadece sürmek için istedi ama birde şöyle bir durum var, bu tür bisikletlerin kadroları farklı projeler için gerekli olabiliyor.Belki öyle birşey için de alınmış olabilir.
Maşallah güzel duruyo bendede 22 senelik Bisan Troya var sünnetimde alınmıştı hala kullanıyorum onun tadı başka geliyo yeni bu sene modifiye ettim bende çok güzel oldu
Bende de bir bisan Florida var 17 yıllık ufak tefek bakımları kendim yaptım her sene bir kere falan bisikletci gördü ve bugünlere sapasağlam geldi sat diyen çok oldu bana da
Sağolun teşekkürler starbuck çok daha guzeldi fakat 5 yıl önce bir genç arkadaşa vermiştim yaz tatilinde canı sıkılıyo diye oda sağ olsun koparmadık kablo yamultmadığı teker kırmadığı koltuk kalmadı başımdan kaynar su dökülmüştü o gün görünce bisikleti ben ne büyük hata yapmışım dedim. Neredeyse hurdaya gidiyodu toplama kararı verdim iyikide toplamışım
Bende şuan hala kullanı yorummtb olduğunu kanıtlayan bir bisiklet bisan atlas fotolarını falan isteye facebooktan ebubekir birecik mesej atın fotoları atarım baya sağlam jant vs baya sağlam bir bisiklet küçükken utanırdım şimdi ise ne kadar sağlam bir bisiklet sürdüğümü anladım