K karaordek Üye Kayıt 15 Temmuz 2007 Mesaj 12 Tepki 4 Şehir ESK 21 Temmuz 2007 #1 Arkadaslar oncelıkle herkese keyıflı surusler . Yenı bır bısıklet alacagım ama bisan aregon ve bianchi hunter arasında kararsız kaldım Bisan aregon mekanık dısk fren Bianchi ıse v sızce hangısı HELP MEEE
Arkadaslar oncelıkle herkese keyıflı surusler . Yenı bır bısıklet alacagım ama bisan aregon ve bianchi hunter arasında kararsız kaldım Bisan aregon mekanık dısk fren Bianchi ıse v sızce hangısı HELP MEEE
Fatih Ertörün Forum Bağımlısı Kayıt 10 Şubat 2007 Mesaj 1.266 Tepki 1.022 Şehir izmir/bostanlı 21 Temmuz 2007 #2 mekanik disk freni tercih et derim ben.
L lamborghini Üye Kayıt 4 Nisan 2007 Mesaj 55 Tepki 27 Şehir izmir-karşıyaka 21 Temmuz 2007 #3 mekanik disc fren olmasına karşın pekte kaliteli bi bisiklet değil aregon şahsen bn kullandımda ordan biliyorum hunteri hiç kullanmadım ama emin ol aregon XT den daha iiidir bnce
mekanik disc fren olmasına karşın pekte kaliteli bi bisiklet değil aregon şahsen bn kullandımda ordan biliyorum hunteri hiç kullanmadım ama emin ol aregon XT den daha iiidir bnce
B Berkay Benli Daimi Üye Kayıt 30 Ocak 2007 Mesaj 336 Tepki 228 Şehir İstanbul 22 Temmuz 2007 #4 bence de aregon xtyi tercih et
X xxlargexx Üye Kayıt 1 Temmuz 2007 Mesaj 18 Tepki 3 Şehir Bursa/YILDIRIM 23 Temmuz 2007 #5 ben bianchi hunter kullanıyorum 1 ay oldu alalı şu an memnunum. dediğin modeli hiç görmedim o yüzden onun hakkında birşey diyemiycem..
ben bianchi hunter kullanıyorum 1 ay oldu alalı şu an memnunum. dediğin modeli hiç görmedim o yüzden onun hakkında birşey diyemiycem..
Elman TEMEL Forum Bağımlısı Kayıt 19 Ekim 2006 Mesaj 1.285 Tepki 858 24 Temmuz 2007 #6 öncelikle konuyu yanlış yere açtınsonrasında disk frenli bisikleti seç ve en son olarak foruma hoşgeldin
öncelikle konuyu yanlış yere açtınsonrasında disk frenli bisikleti seç ve en son olarak foruma hoşgeldin