Scudo Sports

Bisan apennin güzel bir bisikletmi ¿

Scudo
bisan apennin bisikleti normal bir shımano donanımıyla tabiki iyi olur senin işini görecekse beğendiysen şimdiden hayırlı olsun önemli olan bisiklet değil bisiklet kardeşliğidir bisikletin iyi kötü fark edermi

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ozan
birkaç yıldır kullanıyorum bisan apenini, normal yollarda gayet kullanışlı, şehir içinde korkmadan sağa sola bırakılabilecek bir bisiklet. ancak son sıralar yağmur çamur ve orman parkurlarında süspansiyon, frenler, genel anlamda ekipman biraz zayıf kalmaya başladı. Yeni çamur lastikleri gerekiyor ama disk fren olmadıkça çamur ve yağmurda yokuş aşağı korkutuyor. Genelde bu zamana kadar beni üzmedi. bir arkadaşım geçen yıl 2. elini 300 tl ye aldı.

tavsiye Ediyorsunuz yani kullanıslı bir bisiklet demi bende İlk gördüğümde beğendim zaten Full orjinal shımano ve Lastikleri Çok hosuma :)

@İbrahim Ozan

şimdiden hayırlı uğurlu olsun o zaman bisikleti aldıktan sonra resimleri bize göstermeyi unutma

@yusuf bekar

aLdım Bisikleti Ögleden Sonra baya bi bakım İçin urastım Sildim Temizledim parlattım Bir iki eksiği var...onlarıda tamamlayınca daha süper olucak insallah Fotoları yarın Çekicem ßeldeyamadan Daha rahat geldi bu bisiklet
Suanki kullandığım Beldeyama yaklasık 21 kg Ağirliğinda bisan apenin ona Göre daha hafif iyide kaçiyor... Tepeleri Çikarken Hiçde Zorlanmadım Kullanırken Zevk bile aldım.... :)

• Beğen
Tepkiler: yusuf bekar
Ne kadara aldınız acaba ve fotolarını merakla beklıyoruz ! :)

Fiyatını Söylemiyorum :D ama yarın Fotolarını görüp Değerlendirin bakalım yarın İnsallah koyacam Canım Tur atmak istiooo :)

• Beğen
Tepkiler: yusuf bekar
hayırlı olsun güle güle kullan pki şuan ki bisikletini kilosunu biliyo musun?? cidde merak ettim:)

kötü bisiklet diye birşey yok önemli olan size göre donanım iyi mi sizin işinizi görebilcekse tecrübeli bir isim

@erim yıldırır

Elimde Bir ßeldeyama Cumulus Var AğirLiği 21 kg
Yeni aldığim Bisan Apennin 14 kg ağirliğinda...

Hayırlı uğurlu olsun. resimlerini bekliyoruz.

bende hep bisan apennin merakı vardır.marzochi maşalı olan modeli çok beğeniyorum.ama hiç denk gelmedi.yeni bisikletimi toplayana kadar edinsem olurdu ama şimdi gerek yok.apennin iyi bisiklettir.güle güle kullan.

http://msc.wlxrs.com/Yab6BLiyg7PTichbq0kh4A/images/transparent.gif

bunları az demin Çektim biraz kirlettim tekerleri :)

oooooo çok şık duruyor kadro parlıyor kardeş güle güle kullan

@yusuf bekar

Daha Yeni kardes Parlicak Zaten Performansı GüzeL beğendim Beldeyama ile Gittiğim Yollar şimdi daha Kolay Pedala Her basışta ön şaha kalkar gibi oluyor:cool:

Geri