Scudo Sports

Birlikte en çok kilometre yaptığımız eşyalarımız

ExKyotoo

Detaycı
Tepki
284
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Rastgele aklıma geldi hadi kaynatalım dedim :D Mesela benim birlikte en çok kilometre yaptığım eşyam,(link). Zamanında 15 liraya almıştım. "Alsam kullanışlı olur mu acaba, boşuna mı alırım, çok mü küçük yauv bu??" diye düşünmekten yorulup aldım. Günümüz sistemine göre yaşlandı(!) artık, sorunsuz geçen 3. yılı galiba, böyle çantaya göre çok iyi f/p oranı bence. Yıllık 5 liraya çanta ister misiniz demişler gibi oldu. Şimdi yıllık 10 lira ama bu konuya karakter limiti yetmez sonra artık :) Arada aklıma "yeniden zamlanmadan önce şu yeni modellerden bi tane al kenarda yedek dursun" fikri geliyor ama görgüsüzlük hissine kapılıyorum :D O kadar kahrımı çekti ki, kah bisiklette kah şehir dışı kısa gidiş-gelişlerde, gezmede, alışverişte falan falan. Hala da çekiyor kahrımı bu güneşin bağrında, yeri geliyor yağmurun altında zorlu(!) kış şartlarında. Tek sorunu su geçiriyor ya, bir terledin mi aklın çantanın içindeki eşyalara kayıyor. Şaka maka şimdiye kadar toplam kaç yüz kilolar taşımıştır kim bilir. Seviyorum hergeleyi bozulana kadar beraberiz inşallah. Bozulmaya yakın emekli eder duvara asarım artık anı eşyası diye.

Pişman değilim ha aklım yeni Quechua çantalarında!?

Scudo
@mariokaldato
Cumhur Ağabey adına cevap veriyorum:Bim poşeti. Poşetler 25 kuruş olalıdan beri adam hep aynı poşeti kullanıyor. 50 tane bisiklet bile yeniledi. Ama poşet hep aynı poşet o_O

Temel ekipmanları saymazsak MP3 çalar hep kulağımda.Bulunduğum yerin araç bakımından sakin olması bunu daha da kullanılır hale getiriyor 😉

@mariokaldato
Cumhur Ağabey adına cevap veriyorum:Bim poşeti. Poşetler 25 kuruş olalıdan beri adam hep aynı poşeti kullanıyor. 50 tane bisiklet bile yeniledi. Ama poşet hep aynı poşet
Ahaha dogru kanka be ( Bu fotoda Giosu almaya Istanbula gidiyorum . Yanimda pedal , bir kac alyan , pompa, yedek ic lastik, vs var tabi ki Bim posetinde hshshsh )
20190708_193545.jpg

@mariokaldato
Cumhur ağabey
Bim poşetinin vuruğu, kırığı, çiziği, eziği yoksa malının da arkasındaysan, fotolardan gördüğüm kadarıyla da arkadındasın, helalinden 20 kuruş veririm. Ölücü değilim, ciddi alıcıyım.

cube marka spd ayakkabım ve shimano spd kallerim 6 seneyi devirdik mtb de kullanıyordum diğer bisikletim şuan 16000 km e yaklaştı hala kullanmaya devam ediyorum zamanında 400 tl ye almıştım şuan yırtılsa yenisini almaya yetecek güç yok :(

Yol bisikletim varken üzerinde kullandığım Continental Gatorskin lastiklerim.

Bisiklete yazın sıcağında, kışın soğuğunda, yağmur, kar, dolu bilimum hava olaylarında, asfaltta, çamurda, çakılda, kumda bindim bana mısın demediler. Bir keresinde belediyenin bubi tuzağı niyetine döşediği bıçak keskinliğinde sac plakakalardan geçerken yarılır gibi oldu. İçten iç lastik dıştan japon yapıştırıcısı takviyesi yapıp 2500 km daha bindim hala giderleri vardı. Lastiklerin terminatörü Gatorskin.

Bu kadar reklamını yaptık, Conti Türkiye yetkilileri eşek değillerse bir takım yollarlar artık. :D

Geri