Scudo Sports

birkaç şaheserde benden

Scudo
Bunları tasarlayıpta sunan eller dert görmesin.Resmen cross motor görünümlü bisiklet bunlar..Herbiri enfes ve nefis:p

Honda'nın ağırlığına bakın 17 kg civarı yazmışlar. :eek:

Foto boyutları olması gerektiğinden yüksek olduğu için link şeklinde düzenlenmiştir.

Merakla ilk fotoğrafın açılmasını bekledim, gördüğüme inanamadım...Sonraki fotoğraflarda ise Şaşkınlığım bir kat daha arttı...Hepsi birbirinden ilginç ve iddialı tasarımlar...Paylaşım süper olmuş, Teşekkürler:)

Gatorbrake yazılı olan üçüncü resimdeki bisikletin kadrosu, geotech in kadrosu ile aynı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Foto buyutları fazla olduğu için link olarak düzenlenmiştir (sinto).

gotorbrake zaten firen firması değil mi?
büyük olasılıkla firelerini tanıtıyodur be başka reklam yapmamak için her parçaya gotor brake yazdırmıştır. dikkat ettiyseniz jantlarda aynakolda aynı firma ismi var. jantlar tahminimce sun rims mtx camo dur aynakolda saint zaten.

honda RN01 aşığım o kadroya çok araştırdım ama satmıyorlar bulsaydım ahhhh!!!

• Beğen
Tepkiler: sadana
@-erkan-

Cok iyi yakalamissin. Ben de nerede gördügümü hatirlamaya calisiyordum :)

Bu aslinda kadro olarak imal edilmis lakin geotech icin konsept olarak kalan model acaba cikacak mi piyasaya? Ben alir sehirici gezilerde dahi buna binerim yahu :D

• Beğen
Tepkiler: -erkan-
Eklenen fotoların genişliği 700 ü geçmemelidir. Aksi taktirde link olarak ekleyiniz.

Mehmet abi bisikletin çok hafifmiş bu canavarlardan sonra seninki de obur çıktı:D diyete başlatsan iyi olur:p..

@Zeki.Alper

o tartıdaki bisiklet benim degil oda resimlerdeki bisikletrlerden birine ait benimki 12.8 geliyor obile agır benim için

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Tartıdaki bisikletin ağırlığı lbs. cinsinden mi yoksa kg cinsinden mi? Eğer kg ise tartının üstünde max kg. yazıyor.Bu durumda yanlış ölçmüş olmasın ?

1 kilogram 2,2 LBS yapar ingiliz birimine göre. Yani o tartilan bisiklet ~14 kilo yapar eğer LBS olarak ölçülmüş ise..

nefesimi tuutp izledim valla cok güzeller :D biri benim zaten 1.

Geri