Scudo Sports

Birkaç parça!!!(Jant Seti, Aynakol, Kalipiye, Lastik) )

jantları biliyorum arkadaşlar, hiç kullanmadı diyebilirim, çok temiz durumda.

Scudo
Orta Göbek ve Jant Seti için ilan tüm güncelliğini korumakta...

http://img11.imageshack.us/i/dsc05600z.jpg/

Jant Seti-Slick Lastik ve Orta Göbek için ilan günceldir arkadaşlar...
İsteyene detaylı resim ulaştırmaya çalışırım...

İlan Günceldir arkadaşlar. Acele edene veriyorum jantları...

Lastikler için pm attım

Jantlar Eren arkadaşımıza satılmıştır.
Slick Lastikler ve orta göbek için ilan günceldir...

Hocam 5424920656 numaraya orta göbeğin son olacağı fiyatı mesaj atmanızı rica ediyorum hemen ararım

hocam slm lastikleri almak istiyorumda az kliometre yapmışsın ama alnalı ne kadar oldu çatlama falan varmıdır ankaraya ptt kargo ile gönderme imkanın olabilirmi

@mertkanc

Eski bisikletimde km saati yoktu ama çok kullanılmadığının garantisini verebilirim. 2 ay bisikletin üzerinde durmuştur ama toplamda kullanıldığı 50 km yoktur yani. Üni ye başladığım için kaldı bisiklet o yüzden lastiklerde kullanılmadı. Eğer isterseniz kargo sizden olmak koşulu ile Ankara'yada gönderebilirim...

İlan Levorin Slick lastikler ve Shimano BBES30 Octalink göbek için günceldir...

İlan Güncelliğini korumakta...

Lastikler satılmıştır. İlan sadece Shimano BBES30 octalink göbek için günceldir...

jantların ağırlığını biliyor musun
o jant seti bi düşüneyimm güzele benziyorlar (ben shimano wh m540 a bakıyorum ama biraz pahallı geldi bana :S 400den aşağı bulamzsın diyorlar bu konuda ne söylersiniz teşşükler)

@erim yıldırır

Jantlar satıldı maalesef. Ağırlıkları konusunda bilgim yok fakat görsellik ve sağlamlık açısından ben memnundum jantlardan. Eğer bulabilirseniz almanızı tavsiye ederim...

arkadaşım lastikler ne oldu bizim yok sınav dedi gönderdim dedim kodu eve gidince göndercem dedi hala tık yok hiç hoşlanmadım bu davranıışından özellikle buraya yazdım mail tmadım herkes görsün diye 18 tl için üç kağıt yapacak halin yoktur herhalde

@mertkanc

Mail attım. Korkmayın 18 liralık lastik için üçkağıt çevirmem:boese157::boese157::boese157:

Geri