Scudo Sports

Birini ısrarla sollamaya çalışan bisikletlinin amacı

minikjonki

Üye
Tepki
9
İsim
emre
Bisiklet
Bianchi
Selam arkadaslar sizlerin basinada geliyomu yolda giderken ozellikle bu demir yigini bisikletler cift amortisorlu olanlar yolda ziplaya ziplaya gidiyolar bide bana mi denk geliyo hep gecmeye cabaliyolar artis hareketler neyin pesindeler anlamiyorum insan gibi sursenizya su bisikleti

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
Scudo
Benimde başıma geldi hele dağ bisikletlilerinin beni geçmek için çırpınması ama nafile :)

• Beğen
Tepkiler: Exciting
Asagilamak gibi olmasin bende yillarca cift amortisorlu market bisikletine bindim. Simdi bunlar kaliteli bisikletler olunca bu hareketleri yapan sahislar kendilerini ezilmis gibi hissedip bu hareketlerler bastirmaya calisiyor olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Adam çelik çift süspansiyonluyla beni geçmek için bitaraflarını yırtıyo ben pedala abanmadan 3x10 oturarak yavaştan geçiyorum onu oda arkada cançekişiyo :D

• Beğen
Tepkiler: Falkee
O seni geçtikten sonra senin onu geçmen ve onun elinden bir şey gelememesi kadar güzel bir şey yok :)

Aynı şahinciler gibi işte :)

Gerçi vardır herkeste kendinden üstün görünenleri geçme hevesi ama her şeyin de bir sınırı var :)

Ben bu şarjlı çakma bisikletler var ya onları görünce peşine takılıyorum, adam sinir oluyor sonra canım sıkılınca basıp geçiyorum, üzülüyorlar :(

Çok denk geliyor bana da ve şehir içinde yani 1,2km bir yere giderken denk gelirse çok zaman geçmesine izin veriyorum zira trafik tehlikeli ne kendimi ne başkasını tehlikeye atmak istemem , bunlardan bazısı kendini de tehlikeye atabiliyor geçicem diye.

• Beğen
Tepkiler: scitakoglu
Yanlız, cevap yazan herkes de GEÇMİŞ yani... İNTİKAM alınmış :)

Çoğu yapılan şeyi gereksiz bluyorum, Sen akıllı akıllı gidersin. Amacım müzik dinleyerek sallana sallana gezmektir. Arkadandan ne tür olursa olsun-ister giyinip bir süper bisikletçi ya da bakkal bisikletli- kazmanın biri gelir kendince yarşır... sonuç hep aynı. kendinle yarış kendin için yaşa... aynı saçmalıgı araba ile de yaşamıyor muyuz? kırmızı şıkıta beklerken önce kalkma yarışı, ışığa önce varma yarışı...hepsi saçma çabalar

Benim de başıma geliyor. :) Ben de carraro 225 şehir tur bisikleti var. İşe gidip gelirken daha çok kullanıyorum.
Ana yoldan şehir içine girdiğimde, bakıyorum elemanlar pedallıyor arkamda. Ben de tatlı tatlı geçiyorum sonra arkamdan basıyorlar ama geçemiyorlar. :)
Enteresan tabi. :)

Memleketimizde Doğan görünümlü şahinlerin ortaya çıkması da aynı nedenledir.:)

en son bi çocuk abi yarışalımmı demişti bana. ben yarışmak istememiştim israr edince tmm yarışalım demiştim. 2 pedal salladım arkama baktığımda çocuğu bidaha göremedim

Oy kullanmaya gittigimde çocugun biri yarisalim mi demisti , bekle beni okulun girisine götür oy kullanip geleyim dedim.

Çikinca yaristik ama numaradan,fazla basmiyorum düser çarpar diye.Abi çok yavassin falan dedi beraber güldük,kask kullanmasini tavsiye ettim yararlarini anlattim sonra da hadi eyvallah dedim devam ettim :)

belli bir tempoda giderken birden yanımdan beni geçmeye çalışıyor geçiyorda ancak 50m sonra kan ter içinde kalıyo zavallı

ben görmezden geliyorum çoğunlukla yanlız eyüp sahil yolunda gören varsa bilmiyorum geçen hafta beni bir dede tokatladı yetişemedim bisikletlerimiz aynıydı triban 3 yakalayamadım :D

Yolda giderken biri seni geçecek mi gibi bir takıntın varsa sorun burada başlıyor. Bunun bisikletle ilgisi yok, araç kullanıcılarında da aynı mantık vardır. Biri seni geçiyorsa ve sen onunla yarışıyorsan trafiği tehlikeye soktuğun gibi, seni geçen adama da "evet tam istediğim oldu" mesajını veriyorsun, yani seni geçeni mutlu ediyorsun (aslında kendi iradene kulak asmak yerine bir başkasının oyuncağı oluyorsun). Bu aslında aynı takıntıları olanların birbirlerine üstünlük kurma savaşına dönüyor. Biri kendisini zorlayarak seni geçiyorsa önce kendine şunu sor; "benim de onu geçmem için zorlayan ilkel dürtüye niye boyun eğiyorum?"

Biraz konu dışı olacak ama lütfen, kimse eleştiri olarak algılamasın.
@ismail.yüksel
Sizi tebrik ediyorum. Bu konu altında kullanılan ilk noktalama işareti sizin mesajınızda bulunuyor. Hassasiyetiniz için teşekkürler. :)

• Beğen
Tepkiler: ismail.yüksel
Ben hiç umursamıyorum, ritmimi keyfime göre belirliyorum valla, onlar için bozamam.

Geri