Scudo Sports

Birileri Biz Bisikletlileri kendilerine basamak mı yapıyor?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasan Dinç
Bu hitap sorunu değil.
o 30 ağustos günü Bu dernek başkanını ben tanıdım ve en ağır şekliylede orada cevapladım tur başında yüksek sesle..oradakiler şahitir. o gençlere ağza alınmayacak şekildeki cümlesi şimdi bile aklıma geldiğinde bende tansiyon çıkar.

Aga ben şunu bilir şunu söylerim kişi Dünya şampiyonu bile olur ama adam olmak zor.
Çok iyi arkadaş olur ama eğitimci zor...vs vs

Scudo
@Asusmune

murat dostum foruma üye kendisi cevap verir ise seviniriz,olay adına şahsen üzüldüğümü ifade edeyim

bir mesaj attım dernek sayfasına,

(link)

Bunlar alışmışlar Sayın büyükler karşısında çıtkırıldım tavırlar sergileyip halk içinde ise biz varsak her şey var.

Bende tümm yoneticilik hayatımda kollektif çalışmayı sevdim ve yanımdaki en ufak birime bile aynısını aşıladım.
Onlar değil bizleriz güç merkezi ama biri çıkıpta en azından beni basamak yapmaya kalktığında ilk hamlede tökezleyecektir.

Bunlar nasıl birileri ki sadece şakşaklanmaya alışmışlar. En ufak ters yorumda direk suçlamalar. kişiliğe saldırılar.
Densizliğin sonu yok. Ama Demokrat olmadıkları kesin, İnsana saygıları olmadığı kesin neyse bunlara kızılmaz bile.
Almışlar ellerine cümbüşü oynayann da kendileri oynatanda.

@Asusmune şu cümleyi mereak ettim mümkünse
(o gençlere ağza alınmayacak şekildeki cümlesi şimdi bile aklıma geldiğinde bende tansiyon çıkar.)
nasıl bir cümleki bu gençler niye cevap vermediler kendilerini savunmadılar

@barış barış
Çok merak edilecek cümle değil. O cümle buradaki meraklı kitleye yani cümle aleme laf olsun diye etmedim. Adresi belli olan cümle adrese teslim edilmiştir. Siz hala çok mu meraktasınız.?
Merakı bırakıp, şakşakçı zihniyeti bırakıp sorgulayıcı ve çalışkan bireyler olmamız umuduyla. Yoksa padişahım çok yaşa demekle ne padişah çok yaşar ne de biz mutlu oluruz.

@Asusmune bey bence siz olayi fena sekilde yanlis anlamissiniz.

Dernek, "amaciniz kanunlari degistirmek" derken tbmm'yi kaldiracagiz yonetime el koyacagiz demiyor. Siz oyle anladiysaniz size sormak bulanik suyu siz mi ictiniz diye :)

Kamuoyu oluşturup siyasilere taleplerimizi iletip kanunlarin degismesine etki etmekten bahsediyorlar. Bu zaten stk'nin varlik sebeplerinden biridir. Bunu yapmayacaksa zaten o dernek hic kurulmasin...

Kurumlarla is birligi yapmak, universitelerle ortak proje yapmak da harika olurdu.
Burayi da yine müthiş yanlis anlamissiniz.

Adamlar gidip muhendislik fakultesi dekanina siz bosa okumussunuz o oyle degil soyle bir bisiklet uretin demeyecek.
Bisikletlilerin ihtyaclarini iletecek, kullanici profili ve beklentilerini anlatacak. Belki de elektrikli yerli bisiklete devletin tesvik vermesini saglayacak. 1000tl'ye mal placak yerli elektrikli sehir bisikleti uretilse, devlet tesvigi ile vergi alinmasa da bisikletli ulasim patlama yapsa hos olmaz mi? Denegin amaci iste bu ve bunun gibi seyler.

Ama siz ve sizin gibiler devleti kutsal gorur, vatandas tek basina kalkmis dernek kurmus devlete meydan okuyor diye dusunur. Sen kimsin kanun degistireceksin der.

Aman aramizdan biri yukselmesin , sivrilmesin, meyve vermesin der.

Eh layık oldugunuz sekilde de yönetiliyor ve layik oldugunuz kosullarda bisiklet suruyorsunuz, siz bu kafayla aynen devam edin...

FACEBOOK SAYFASINDA BENİ YASAKLAMIŞLAR SONRADA BİRİLERİ DİYOR -SİZİN HAKKINIZ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ.
HADE ORDAN DİYORUM SİZE EGO PATLAMALARI HAD SAFHADA OLANLAR, EN UFAK DEĞİŞİK TINIYI BİLE SİLİP YOK ETMEYE ÇALIŞAN, SIRF KENDİ EGOLARI VE BURADA AŞIKLAMAYI EDEP DIŞI AYACAĞIM SEBEPLER DIŞINDA SORGULAYAN İNSANLARI SİLEN BİR YAPI ASLA BENİ TEMSİL EDEMEZ
AMA YEMİNLE ŞUNU YA ŞUNU YAZAYIM VE BU KONUYA BURADA nokta KOYAYIM.
Her organizasyanda kesin oralarda olacağım , seminer ve konferanslarda yüksek sesle birde bu yüzü vardır olayların diye selendireceğim ve inannınki davudi sesim tahminlerinizin üzerinde ses getirecek Hele o yazıları yazıp Dr. tavsiyesinde bulunan denge yoksununa şunu en kalabalık ortamda soracağım KENDİ DOKTORUNU MU BANA TAVSİYE EDECEK?

Ağzı bozuk olanın ruhu pak olma imkanı yoktur.

O ayran hocam AYRAN.
Kanunları değiştirmek değildir o kurulmuş olan resmi oluşumlar bunlardan ancak görüş alır ve bir tek dernek değildir bu. Şunu yazarken bile çok gülüyorum. Bunlar kanun tekliaynıle edemezler hadleri değildir ancak kurulan komisyonlar gerektiği zaman bunlardan "GÖRÜŞ" alır.

En basitinden bisiklet taşıma araçlarını bunlar üretmez (sadece laf üretirler )o aparatları üretmezler, o aparatların çizimi, dizayn,ar-ge sini bunlar yapmaz eee ne yaparlar Belediye ihtiyaç duyduğunda bunlardan görüş alır. bunlarda nette yada yurtdışı programlarında gördüklerini tavsiye eder "TAVSİYE" AMA NEMALANMAYA GELDİĞİNDE SANKİ HEPSİ BUNLARIN BAŞARISI GİBİ LANSE EDİLİR.

Bulanık sudan önceki cümle için çok mu kastınız. Yanımdaki 5 yaşındaki torun bile öyle olmuyacağını söylerdi:)
doğrusu TBMM Meclisidir. Biz Türklerindir. Azcık özen

@Ozan k.

Hikayeyi sabah sabah okudum ama anlamadım.
Ben kimseden bir şey istemiyorum asıl isteyen sen ve senin gibi düşünen zavallılık duygusu sahipleridir.
Tekrar yazıyorum ben hayatımın hiçbir döneminde kimseden bir beklentim olmadı OLAMAZ.eDİNMEK İSTEDİĞİM ŞEYLERİDE İSTEDİĞİM İÇİN EDİNDİM,EDİNİRİM.Beklenti zordur Siz neden kendinizden bir şeyler yumurtlayıp bana yaftalamışsınız anmamam zor. Bir olayı çok kişi taktir ediyorsa ben ve benim gibi azınlık hemen sorgular.
Hemen oayı farazi anlatımla 1000 koyun vardır bir çoban ben hayatım boyunca Çoban oldum ama koyunlarada saygım vardı. ama bazıları tıklığıyla saygıyıda zorlamakta.( bu geneldir, kişiselliği pek sevmem )

@Ozan k.

Burada işkembeyi Kübradan sallayan üyelere tek sorum var.
Net cevap bekliyorum
Soruya soru basitliğine düşüp milleti farklı güldürmeyin.
Derneği savunan ve konuyu takip eden şakşakçı kişilikler hangi derneklere üyesiniz?
yada 1 derneğe üyemisiniz?
Ömrü hayatınızda hiç dernek aidatı ödediniz mi?
yada birileri sizin adınıza mı o aidatları ödüyor?
yoksa sadece börek pasta,sandviç beleş organizasyanları takip edip bunu dernekçilik mi zannettiniz.

@Asusmune ne yasadiniz anlatmiyorsunuz, ortada somut hicbir elestiri yok.
O dernege uye olmayan sadece kanun. Nedir stk nedir diye size aciklayan kisilere bile saldiriyorsunuz.
Ben dernek uyesiyim ayrica hukucuyum dolayisyla bana boyle bos laflarla hic gelmeyin caniniz sıkılır.

Daha fazla bir sey yazmayacagim, vaktim degerli...

@Ozan k.

Hodri meydan "sıkıcan cabuk çıkmaz" hukukçu derken( bildiğiniz üzere kimle muhabbet etsem hukuk mezunu ama sadece hukuk mezunu.. buyrun size tam yetki "sıkın canımı" Tenkiden Rica olunur.

Neyse... Bizler kuzuluğa aşığız. Hep biz değil bir başkaları yapar mantığı yüzünden onlarca yıldır ayağa kalkamadık.
İnsanlığı sorgulama geliştirir ben bu kadar sorguladım ama muhataplarım hep hedef şaşırtmaya devam ediyor. bunuda şark kurnazlığı ile başardıklarını zannediyor.

Yukarıda yazdım Facebook sayfalarından beni yasaklamışlar :) Bu onur bana yeter.

Konuyu baştan sona okurken, anlam bozuklukları ile mücadele ettim. Bu ortamda "yazı" vasıtası ile iletişim kurmak için emek sarf ediyoruz. Böyle olması bir çok hatalı anlaşılmayı, sıkıntıyı beraberinde getirebiliyor. Ben bu konuyu burada kilitliyor ve kaldırıyorum. Lütfen kimin ne problemi var ise açık, anlaşılır bir üslup kullanarak ifade etmesini, buna karşılık cevap verecek arkadaşlarında aynı özeni göstermesini rica ediyorum.

Hepinize saygılar.

• Beğen
Tepkiler: earendil05
Ayrıca meramını anlatmak isteyen, şikayeti olan dostlar yeniden konu açabilirler ancak problemlerimizi ve şikayetlerimizi net ifade etmek koşulu ile.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri