Scudo Sports

Biri şunlara dur desin arkadaş.

@Muhiddin K.

Daha ne ilanlar var. Okurken kahkahalara boğuluyorum.. :) Ama bir taraftan da üzülüyorum. Memleketimizin haline..

Scudo
@Serkan HODANCI

adamın tekı 30 milyarlık arabayı plakası bı sıyası partının kısaltması oldugu için 230 bin civarı fıyat cekmıs bıde acıklamalarda kımseye zorla araba satmıyoz demıs.:)ve cıdden bı dunya ılgınc ılan var böyle.:)

fiyatlar abartılıyor deniyorda sanki forumun içindeki fiyatlar çokmu makul?
örneğin adam 1000tlden ilan açıyor 600e satıyor. kardeşim yaz 600son fiyat de zaten ederide o, alacak olan alsın sende hayır duası al hemde malın elden çıksın. yok illa pahalıya satacak.

:)ederi 45-50 lira olan maşayı 20 lira uzerinden pazarlıkla 15 verdim:):):):):):):)

(link)
bisiklette yok yok valla:):)

@Muhiddin K.

nevyork plakası bile var :D

@chn krmz

bu arada profıl resmınde fena abı:)
muhiddin profil resmini begendi:in::D

@Muhiddin K.

eyvallah :D
cihan muhiddini kucakladı :D

Başlık süper. Az kullanılmamış.
(link)

http://hizliresimyukle.com/images/2014/09/15/Adszca237.png

@Berke Kazankaya

mağazadan gidip sıfır alsam daha ucuza alırım :D para tatlı geliyor anlaşılan :D

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
@chn krmz

Bu ilan yayında değildir diyor. Ekran alındısı yapınız bundan sonra..

• Beğen
Tepkiler: hsnbykkls
Geçen Mayıs ayında Tiagra lı sıradan bir Merida için birisi uçuk bir fiyat istiyordu bilmem 50.yıla özel üretim falan diye. Dolandırıcının teki sonra sattım falan yazdı hatta ama kim inanır ???

@Melih Çolak

Ama haklııı.. Mağazadan 650 TL ye alımıştır. Ancak çok az KULLANILMAMIŞ olmasından dolayı o fiyatı istiyor bence.. :)

@Hasan SAYLIK

Merhaba. Merida değil de KTM in 50. yıla özel bu sene ürettiği bir MTB vardı.. Ondan esinlenmiş olabilir.. :):)

@Serkan HODANCI
Yok eminim Merida marka kırmızı/beyaz bir bisikletti hatta facebook da bir 2.el sayfasına da ilanı vermişti,eleştirenlere de umursamıyormuş havasıyla cevaplar yazan üç kağıtçının birisiydi. Sonra bisikleti sattım dedi artık ne oldu bilmiyoruz...

@Ebubekir
Üzerine su spreyi ekleyip satılık TOMA yazmasa bari, altta Tandem demiş arkadaş maşâallah :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Geri