Scudo Sports

Bİrİ bana yardim edebİlİr mİ???

misasue

Üye
Tepki
1
Bisiklet konusunda okudukça o kadar kafam karıştı ki....Kısaca bisiklet alacağım fakat en son bisikleti ortaokula giderken kullandığım için üzerinden baya bir zaman geçti; kısaca amacım oturduğum yerin ( gemlik) gezilecek fotoğraflanacak yerlere yakın mesafelerde genelde 20-30km yakın olması nedeniyle bisikletle ufak turlara çıkarak, arkadaşlarımla keyifli geziler yapmak.
Bütçem 600 tl civarı en fazla 700 diyebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum....Biri nolur yardım etsin :)

Scudo
Kron XC500'e bakabilirsin.Hangi bisikleti alırsan al,ister sıfır ister 2.el olsun;Bisikleti görerek ve deneyerek almanı tavsiye ederim.
Ana bayii aşağıda:
(link)
Alttaki linkte de özellikleri yazıyor:
(link)

@Sedat R.TOSUNOĞLU

Açıkçası Kron XC500'ü ben de öneririm. Bunun yanında ona eşdeğer bir Salcano veya Whistle da o fiyatlara alınabilir diye düşünüyorum. 2011 modellere de bakmanı öneririm. Daha iyi bir donanımı daha uygun fiyata alma şansın olabilir.

@Murat Çetinkale

Murat Bey Bir arkadaşım scott aspect 50 önerdi ama ???:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

aspect 50 deki donanım 400 liralık bisiklette var oysa ki aspect sanırım 800 civarı kron xc 250 veya xc 500 almanı tavsiye ederim.

scott Aspect 50'yi eğer bütcene uyacak şekilde bulabiliyorsan Scott'u öneririm ;)

dediğin Scott

(link)

ve Kron xc500

(link)

Aradaki farkları gördüğüm kadarıyla

Scott Maşa, kadro açısından üstün. Kron xc500'ün üstün yanlarını bulamadım. ikisi de 24 Vites. kronda altus, scotta acera sistem var. ikisi de V fren.

Hasan abi Aradaki fiyat farkı 500tl.O kadar fark olması normal değilmi.Konuyu açan kişi bütçeyi 600tl olarak belirtmiş.

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
Bu arada 700tl yazdığına bakmayın İzmir'de seda bisiklet peşin 600'e bırakıyor.

@muratt35

ben yukarıda da belirttim eğer bütçenize uygun bulursanız diye ve bir de yukarıda bir arkadaşım Scott Aspect 50 önerdi yazmış. ondan scott dedim :) Eğer arada 500 TL'lik fark varsa tabiki kron xc500:)

Geri