Scudo Sports

Birgün kaza yapacağım

bir gün beni göre göre hareket eden murat 131 'e sol ön kapıdan çarptım. fren sıktım fakat arka lastik kaymaya başladı çokta hızlı değildim baktım çarpma kaçınılmaz önden vurmamak için biraz yanladım kask yoktu , ağzım burnum kırılmasın diye kalça ve omuzla karışık sol ön kapıya patlattım. sonuç mu ? 131 pert oldu

Scudo
kaskimi her zaman takıyorum, kirmizi isikta duruyorum, hem araba da kullandigim icin trafik kurallarini biliyorum ve bisiklette uyguluyorum ama boş

az ince öğlen yemeginden is yerine gitmek üzere ciktik yola, en sakin olabilecek bir rota sectim ancak gene olanlar oldu.
Bir yol var iki yönlü ve oldukca genis, yol 10,15 metre sonra bitiyor ya sola ya sağa donmen lazim ben de yavaslayarak yaklasiyorum donus yapilacak yere ama siyah gözlüklü hanimefendi aniden gaza yuklendi sonra onume kirdi ve donulecek yerde o hizla donemeyecegi icin frenlere yuklendi acikcasi ne yapacagimi bilemedim frenleyerek durmak imkansizdi keskin bir dönüşle arabanin yanindan döndüm orada artik allaha kalmıştım orada ölebilirim de

Geri