Scudo Sports

Birgün bu bisikletlere binebilirmiyiz

Hüesyin

Üye
Tepki
60
İsim
Hüseyin
Bisiklet
Kron
gidon kısmı çok güzel görünüyor bence,bir gün alamasakta bir tur atabiliriz diye ümit ediyorum :)
(link)
Peugeot-Concept-Bike-eDL122-10-720x405.jpg Peugeot-Concept-Bike-eDL132-04-720x405.jpg Peugeot-Concept-Bike-eDL122-03-720x405.jpg

Scudo
Muhtemelen binemeyiz, zira bunlar "konsept" olarak tasarlanmış aletler.

BMW, Porsche, Audi, Skoda varken pek de ilgimi çekmedi açıkçası. Bu saydığım markalara bütçemiz yetmediği için zaten fransız arabalarına biniyoruz. Bir de bisikletlerine binmeyelim :)

• Beğen
Tepkiler: Hüesyin
Arada bir araba markaları reklam olsun diye böyle işler yaparlar. İsimleri duyulsun yeter. Yoksa hiç bir araba markasının bisikletle işi yoktur. Tekerine çomak sokarız çünkü. Nadiren bir iki tanesi bisiklet satıyormuş gibi görünür. 200 milyara araba alanın cebi çocuğunun "Aaa bisiklet satıyolarmış, alalım mı?" sözünü hayli hayli kabul eder çünkü. Yaşanmıştır, ordan biliyorum:D

Fark ettiniz mi bilmiyorum, haber 2012'ye ait bu arada

Sarı Siyah yaktı beni, katlanır model hoşuma gitmedi.

• Beğen
Şuan klasik şehir-yol bisikletleri bence zirvedir. Bu tür elektrikli aletler başka isim alsın az ötede oynasın.

O gidonun kalınlığı ne öyle ??!!?? Umarım binmeyiz :)

• Beğen
@Fat1h cok dogru ifade ettin, tercih edene kullanana saygim var ancak bu vb elektrikli aletler hicbir zaman bisikletin yerini tutmaz.
Bisikletten tamamen ayrilmali bunlar.

• Beğen
Otomotiv firmalarının bisiklet satışlarının arkasında yatan neden, özellikle Avrupa Birliği gibi kurumların dayattığı sıkı emisyon sınırları. Bir firmanın ürün gamındaki araçların yıllık toplam üretim adedinin karbon ve zararlı gaz salınım ortalaması belli değerleri geçemiyor. Otomotiv firmaları da ortalamayı düşürmek için düşük veya sıfır gaz salınımı olan hibrit (melez), tamamen elektirikli araçlar ile bisikletleri ürün gamına dahil ediyorlar.

• Beğen
sanmıyorum çünki yazıyorlar çiziyorlar ama bir türlü üretmiyorlar :( insanın canı çekiyor yahu etmeyeceksin neden çizimini yapıyorsun

• Beğen
Biliyorum bu tarz yapılanlar konsept seri üretimi olmaz ama,işte biraz fantastik sanki stargate kapısından gelmiş gibi olan şeyler hep hoşuma gidiyor,ne kadar eomer arayın ama umut etmeyin desede ben umutluyum belki bir gün fuarda denk gelir. ama gidon yaptırılabilir mi diye düşünmüyor değilim :kötü:

O firmalar bisiklet satmaya kalkarsa piyasada araba satın alacak insan kalmaz, yinede bisiklet firmaları yaygınlaştırır gibime geliyor böyle bisikletleri zamanla. Fiyatı ne olur asıl soru bu olmalı :)

Geri