Scudo Sports

Birçok Freeride ve XC Malzemeler

@Özgür

Selam..
Hafta sonu müsait olmadığınızı yazmışsınız.. Eğer müsait olusanız yarın değilseniz pazartesi günü birlikte kararlaştırdığımız bir yerde alış verişi yapalım..
Lütfen suntour Xc50 maşa ve tranz setini benim için rezerve ediniz..
hayırlısı olsun..
0505 241 20 99 (Vodafone hattı)

Scudo
roks shox maşaya talibim yanlız kırmızı bir whistle satmaktayım her yerde ilanı war satılır satılmaz maşayı alabilirim tabi bi yerinde arıza sorun çatlak türü şeyler warsa bildriniz lütfen

Malum sebepten dolayı özel mesaj atamıyorum. Eğer çamurluklar satılmadıysa almak isterim.

eldiven satılmadıysa eldivene talibim mesaj sayım 50 yi geçmediği için özel mesaj atamıyorum isterseniz msn'den görüşebiliriz şimdiden teşekkür ederim. İyi satışlar

Merhaba.
Shimano PD 636 pedalları ben aldım.
Özgür beye teşekkürler.

@feroden

Güle güle kullanın.Hayırlı olsun.

Arkadaşlar Shimano PDm 636 (Kırmızı) pedallar satıldı.Onun dışında jant setini, çamurlukları,ve truvativ boğazı Erman arkadaşımız alıyor.Suntour maşa, zoom gidon,tranz x gidon boğazını Tolga arkadaşımıza revize etdim.Kalan diğer parçalar için ilan günceldir.Hafta sonu müsayit değildim msn e giremedim ekleyen arkadaşlarla bu akşamdan itibaren konuşabiliriz.

Vİtes kolarına talibim. Perşembeye kadar rezerve edebilirsen sevinirim.

dx pedallara talıbım bana msj atarsan sevınırım kolay gelsin

Özgür bey özel mesaj attım.. çarşamba buluşalım lütfen.. Tolga..

Arkadaşlar Shimano PDM 636 (Kırmızı) pedallar, jant seti, çamurluklar,ve truvativ boğaz satıldı...Suntour maşa, zoom gidon,tranz x gidon boğazını Tolga arkadaşımıza rezerve etdim. Eldivenlerde İsmail arkadaşımıza rezervedir.
Kalan tüm parçalar için ilan günceldir.

@Onur Kula

Vites kollarını rezerve ediyorum.Bi şekilde görüşelim.

Arkadaşlar Shimano PDM 636 (Kırmızı) pedallar, jant seti, çamurluklar,ve truvativ gidon boğazı, suntour maşa, zoom gidon, tranz x gidon boğazı satıldı... Eldivenler İsmail arkadaşımıza, vites kollarıda Onur arkadaşımıza rezervedir.

Vites kollarını alıyorum.

Arkadaşlar Shimano PDM 636 (Kırmızı) pedallar, jant seti, çamurluklar,ve truvativ gidon boğazı, suntour maşa, zoom gidon, tranz x gidon boğazı satıldı... Eldivenler İsmail arkadaşımıza, vites kollarıda Onur arkadaşımıza rezervedir.

bugun kargom geldı , gercekten mukemmel bır paketleme .
ayrıca tekrar cantlara ve gobeklere bakım yapılmıs .
aldıgım malzemeler ; camurluk , truvatıv gıdon bogazı , supra cant setı .
gercekten malzemeler tertemız , tekrardan tesekkurler ozgur ;)

@frtracing

Maille yanıtladım.

Geri