Scudo Sports

Bırakıyorum

Bırakman iyi olmuş sağlığın açısından da, koruma ekipmansız bisiklet kullanırken başına birşey gelseydi ya?

Scudo
Oncelikle gecmis olsun umarim en kisa zamanda bisiklete tekrar donersin. Diğer arkadaslarin dediği gibi sehir ici degilde trafigin daha az oldugu yerlerde ve bisiklet gruplari ile surmeye calis.Not: bir goz dr olarak soyleyim gozune toz gitti diye hemen gozun mikrop kapmaz merak etme :)

Seni bilmemde bisiklet sürmek bana bir tek şey öğretti o pedalları çevirdiğin sürece muhakkak bir yerlere varıyorsun.
Buradaki asıl mesele senin bisikleti bırakıp bırakmaman değil problemin yüzünden sana iyi gelebilecek bir şeylerden vazgeçiyor olman.
Uzun lafın kısası bu gün bisiklet sürmekten vazgeçersin yarın başka bir şeyden.

5 adet benim sürüş günü içinde yaşadığım ortalama sıkıntı sayısı :D Geçmiş olsun umarım atlatırsın :)

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
Ne güzel yorumlar, ne güzel cevaplar. İşte forum anlayışını budur. diyecek söz kalmamış aynı şeyleri tekrar zikretmek istemiyorum ama, bahsettiğiniz şeyleri hepimiz yaşıyoruz. Üzerine eğilirseniz ben geçeceğine ve bu spordan bisikletten büyük bir zevk alacağınıza yürekten inanıyorum. Sakın bırakmayın.

Bisiklete ilk başlanıldığı zamanlar insan çok badire atlatıyor. Mesela benim öyle olmuştu. Özellikle ehliyetsiz olanlar, yani trafiği tam bilmeyenler böylesi sorunlarla çok yüz göz oluyor. Uzun süre ara verip başladıysanız da aynı şey geçerli aslında.
Hastalığınız için geçmiş olsun. Onu doktorlar daha iyi bilir. Ben bisiklete bir süre ara verip bir süre sonra yeniden başlayın derim. Mücadele hayatın bir gerçeği. Keyifli pedallar genç arkadaşım.

@DogukanSahil , kardeşim umarım en kısa zamanda şikayetlerinden arınıp rahatlarsın.. Benim de dizim sakat, benim de bisiklet tertemiz bir şekilde odamda kendisini kullanacağım günü bekliyor, iyileşeyim, güzel günlerde beraber pedallayalım :)

• Beğen
Ne olursa olsun bisiklet sürmek beni çok rahatlatıyor. Özgür hissediyorum kendimi.Günün, gündemin, evin, işin sorunlarından uzaklaşıp herşeyi geride bırakıyorum gerek yolda olsun gerekse arazi de. Tavsiyem Mesala Ankara'da Eymir Gölü vardır trafiğe kapalı. Etrafı 11 km geliyor. Öyle bir yer bulup pedallamanız. Arkadaş grubu edinin, beraber sürün. Molalarda beraber kahve içip konuşun. Trafikte sürmek gerçekten sıkıntılı olabilir.. Biz grup olarak köylere dalıyoruz. trafik vs. hak getire. Doğa ve siz varsınız bir de rüzgarın teninizde bıraktığı esinti.. :)

@DogukanSahil Genç arkadaşım, öncelikle senin bu durumun yani bisiklet sürmekten rahatsızlık duyman tamamen hastalığın ile ilgili. Yani her zaman olumsuz düşünüp olaylara en olumsuz yanından bakman, çok küçük ihtimalleri sanki olacak şeylermiş gibi düşünmen, acabalar ile yaşaman, aklına takılan şeyleri gerçekten olmasalar bile kendini rahatlatmak için başka başka davranışlarda bulunman. Sana tavsiyem önce psikiyatriste daha sonra psikoloğa gitmen. Öncelikle verilen ilaçlarını almalısın. Sonrasında bir terapi iyi gelebilir. Bu konuda özelden de sormak istersen yardımcı olmaya çalışırım. Sonrasında zaten bisiklete de kafana bir şeyi takmadan binmen mümkün olur...

• Beğen
Arkadaşlar üzerine git, dert etme diyorsunuz ama arkadaşımızın rahatsızlığı zaten onu yapamaması. Başka çözüm üretmek gerek. @DogukanSahil kendin için en iyi olanı sen bilirsin. Bizim sıkıntımız şu ki zaten ülkemizde çok az sayıda olan bisikletin önemini anlamış insanlardan birini kaybetmek istemiyoruz. Her bir bisikletçi çok değerli. Gönlümüz ister ki bir şekilde çözüm bulup devam edesin. Benim de şahsi olarak senden ricam gerçekten yeterince çözüm ürettiğine emin olmadan vazgeçmemen. Yaşadığın rahatsızlığın tam olarak ne olduğunu bilmiyorum tabii. Geçmiş olsun. Umarım güzel günler önce seni sonra hepimizi bekliyordur.

Forumu böyle bir konuyla meşgul etmeyi hiç istemem ama o kadar güzel mesajlar alıyorum ki hem buradan hem özelden hepinize ayrı ayrı içten teşekkür ederim..
Elbette tedavi görmekteyim zaten belki de bugüne kadar hayatımda en çok heves ettiğim şey bisiklet sürmek bu benim için o kadar farklı ki ben çocukken yokluktan bisikletimi satıp günlerce ağlamıştım ve hep içimde kalan bir şeydi aldım şimdi binemiyorum ama emin olun bineceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bunu çok istiyorum destekleriniz için teşekkürler..
Eğer konu yanlış bir yere gidiyorsa ve forumu meşgul ediyorsa konu kilitlenebilir alınmam.

@DogukanSahil
Sende obsesif bozuklugun disinda panik atakta var sanirim. Psikolojik sikintilar zordur oyle ha dedimi de gitmez. Bunu yasamayan insanda empati kuramaz. Zaten birinin bir anlik telkiniyle veya yonlendirmesi ile gidiyorsa o psikolojik bir sikintida degildir. Tavsiyem birde psikiyatriste gorunmen. Psikolog ilac yazamadigi icin sadece terapiyle ilacsiz bu rahatsizlikla mucadele cok zor.

• Beğen
Geri