Scudo Sports

Bir zamanlar sadece sefil bir çelik yıgınıydı... Artık değişti! sd761

Scudo
inşallah hayallerine kavuşursun bendede sedona 761 var bende 761 üzerinde çalışmalar yaptım kadro çok süper tavsiye edilir hayırlı olsun

yaa bu kadroyu nerden ve kaç paraya aldın bizim bir arkadaşada böyle bir kadro almayı düşünüyoruz..

Sanki bir masal okur gibi okudum helal olsun valla. Genelde burada bisiklet toplayanlar iyi bir bisiklet toplamasını beceriyor. Sizde onlardansınız. Sevgili kardeşim benimde aynı bu durumda bir bianchi ultra bisikletim var ama gel sana parça vereyim yada yardım edeyim diyen yok. Bil ki şanslısın!

• Beğen
Tepkiler: SNkaraoglu
Vallahi bir solukta okudum öyküyü. Güle güle kullan, inşallah ileride o gösterdiğin bisikletlere de kavuşursun.

• Beğen
Bu bısıklet 9.6 yıda gördü geçen sene oğuza ben satmıştım
bu arada maşa pıvotlarıyla kadro pıvotları bırbırıne uymaz diş çapları farklıdır

hayırlı olsun kardeş çok güzel olacağa benziyo altında kazasız belasız paralansın inşallah

• Beğen
Ve Sedona ailesi git gide büyür...
Hayırlı olsun kardeşim.
Güle güle, kazasız belasız kullanırsın inşaallah.

• Beğen
Sivas'Ta bisikLet binebiLeceğim arkadaşLar warmı? :) ayrıca bisikletin çok güsel :)

inşallah bir gün hayalindeki spark ı alırsın

bisikletin direnmesi ve iki tekerin birden çıkması güzellik katmış hikayene, hayalin sparka kavuşman dileğiyle

Anlatım harika olmuş...Bir solukta okudum...Güzel bi Sedona cıkartmışsın ortaya...Hayırlı olsun...

çok güzel olmuş. anlatımda güzel. edebiyatta güzelleme yapmışın

Geri