Scudo Sports

Bir yol bisikletine böyle davranılmazki :)

Ozan Güneri

Forum Bağımlısı
Tepki
2.454
Başlangıç
1978—79
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bu bisiklet nasıl kırılmıyor hayret ettim.Adam işi iyi biliyor.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Scudo
yanılmıyorsam daha önce paylaşılmıştı, ama genede arkadaşı tebrik etmek lazım büyük büyük bir başarı :) :alkis:

Bisiklet Pinarello Dogma olunca her şarta karşı dayanıklı oluyor. Sanırım sadece Pinarello'su olanlara videonun sonunda ki servisi veriyorlar. :)

Hakkaten cok basarili. Herhalde akord diye birsey kalmamistir. Kadro dagilmamasinin yaninda jantlarin bile iflas etmemesi muthis. Tabii videonun perde arkasi nasildir bilemiyorum. Sonucta ham degil prof bi footage.

terbiyesiz herif yaa :) ben düz yolda gidemiyorum arkadaş zoruma gitti :)) hahahaha

TEBRİKLER !! :in:

daha once bende paylasmisstim yazi icin kusura bakmayin tabletimin klavyesi ingilizce

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güneri
Tou de France 2012'den sonra epey paylaşım olmuştu :) . eski ama yinede izlenir.

bu yol bisikletinin kompenantları tabi pahalı defalarca bu hareketleri yapar ise kişi 1 yıl sonra bilemedin 2 yıl sonra kontrole tabi tutacak bisikletini ,bakalım ne arazlar olacak,
ayrıca biliyorsunuz tüketim teknolojisinde yaşıyoruz ,örnek verelim,bi adet slx ayna kol aldık ,3 yıl da haşat oldu peki nerde kardeşim 10 yıl gidecek ayna kol yok öyle yağma diyor shimano ,ne diyor en fazla 3 yıl çok kullanırsan 2 yıl ,bizim slx öldü geberdi,bizi gebe bırakıyorlar kendilerine, şimdi bizde bi arkadaş bu pinarelloya sahip olsun aynı hareketleri yapsın 2 yıl sonra o bisikleti kontrole götürecek bakacak ne arazlar var diye ,
açıkçası benim pahalı canavarlara saygım var onlara eziyet edemem ,,ama hakkını veririm yollarda 50.000 km leri devirerek bu scale 30 karbonu devirdiğim gibi,,

Geleneksel Martyn Ashton konularının bu ayki sürümüne hoşgeldiniz. :p Her ay açılır bu vidyonun konusu.

videonun perde arkası cidden yazık "dogma" ya

Geri