Scudo Sports

Bir yıldır hem pedal çeviriyor hem de belgesel çekiyor

avcioglu

Daimi Üye
Tepki
445
Bisiklet
b'Twin
Gazeteci ve belgesel yapımcısı Hasan Söylemez, tam 1 yıl önce Ocak 2017'de bisikletiyle Fas'tan yola çıkarak Afrika'da pedal çeviriyor. Tek başına çıktığı yolculukta hedefi Afrika'nın 54 ülkesinde pedal çevirmek ve bu yolculuğunu 5 yılda tamamlamak. Hayallere Yolculuk (Journey to Dreams) adını verdiği 54 serilik belgeselin de ilk 5 bölümünü kendi kanalı üzerinden yayımlayan Söylemez, sosyal medya hesaplarından da yolculuğu sırasında çektiği kareleri paylaşıyor. Halen ilk günkü gibi aşkla pedal çevirdiğini ifade eden Söylemez, "Artık üç yıl, beş yıl kaç yıl sürer bilmiyorum. İlk günkü gibi aşkla ve heyecanla pedal çeviriyorum" diyor. İşte Hasan Söylemez'in ilk bir yılından bazı kareler.

(link)

fotoo.png

Scudo
Daha yolun başında başarılar diliyorum kendisine. Gürkan genç’te gelse artık dışarı giden gelmiyor yaw

Çok tehlikeli bir kıtada,tek başına,yıllarca bisiklet sürmek..Vay be..

@Tuzlu_Fıstık
Gürkan abi artık Dünya vatandaşı oldu. Bence onun için dışarı içeri yok artık. Dünya uzay var :D

Hasan söylemez instagram : (link)

Gürkan genç: (link)

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
hasan söylemez'i twitter'da yakından takip ediyorum. sürekli güler yüzlü edepli bilgili ve harika bir insan. kalkıştığı iş benim için hayal bile edilemez. inşallah kazasız belasız yolculuğunu tamamlar. gürkan genç daha bir popi daha bir marka bilmiyorum anlatabildim mi. o dev gibi sponsorlar işini kolaylaştırıyor olsa gerek. hasan daha bi bizden daha yılmaz güney :) hasan'ın alet edevatını kendisi yaptı karşıladı diye biliyorum. eyyorlamam bu kadar 2cEt1LZze3CkqBqyDygM.jpg

• Beğen
Tepkiler: sccetin
@ahlaksız

Türkiye'den daha mı az tehlikeli. İstanbul'un suyunu içmiş adama Afrika vız gelir tırıs gider :)

@Ghost Buster
Yanlış biliyorsunuz. Bu sefer sponsorları var ve bitaneside delta bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Hasan Söylemezi çok sevemiyorum nedense? Beni iten bir yönü var. Ama böyle bir işe soyunmuş, camiaya öyle yada böyle faydası var. Tekerine taş değmesin. İyi yolculuklar dileyelim.

Geri