Scudo Sports

bir tane de tandem istiyorummmm -- durumum gittikçe kötüleşti acil yardım lütfen

Valla abi her bisiklet benim gozumde kiymetli, o yuzden.... foto isterükkkkkkk :D

Saka bir yana eski yol bisikletleri basitliklerinden, teferruattan uzak olmalarindan dolayi cok hosuma gidiyor. Hele bir de ince iscilikleri, ahh ahh.

Scudo
hakan abi bol güneşli günler:D abi bu ne ya şaştım kaldım valla.aman abi dikkat et hastalığın ilerlemesin.hoşçakal:)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Hepsi birbirinden güzel bisikletler.Keşke bütün hastalıklar böyle olsa:)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
tüm bisikletleri görmüş biri olarak çok şanslı olduğumu düşünüyorum:cool: :)
ama aralarından en güzeli yollar:)

Hasan abi yazıalrı okumasak bir bisiklet dükkanından veya bir spor il müdürlügünün bisiklet bölümünün deposundan çekilen resimler sanacagız vallahi.Bir bir tanesiyle zor başa çıkıyoruz.(parça degişimi fln) maşşallah diyeyim.Eger (Allah korusun) işleriniz kötü giderse bisiklet kiralamam işinden köşeyi dönebilirsiniz.Haberiniz ola :)

Sen Güzel İnsan'a meraba.
Değerli büyügüm,açtığın bu başlıkta sergilediğin Bisikletlerini izlerken bir pişmanlıkta ben yaşadım.Eski Bisikletimi içim sızlaya sızlaya satmanın pişmanlığıdır bu.Bugün daha iyi anladım yapacağımı.Yarışlara ve ilk uzun soluklu gezimi yaptığım bu bisikletimi geri alacağım.Ederi ne olursa olsun.
Bu yaptığınız eylemler camiamız içindeki bir çok arkadaşımızı dahi şaşırtsada,yapılanlar sadece büyük tutku ve aşkımızın bir yansımasından ibaret.Biliyorum ki,imkanlarımız doğrultusunda bir çok arkadaşımız bu tutkunun ardıi sıra gidiyor.
Benimde şu sıra düşlerimi delice saran hülyam,Yol bisikletimin üzerinde olmak.Lakin bir çok arkadaşım bu konuda açık ara hızlı davrandı.Umarım bu güzelliği bende yaşarım.Sonrasında bir tandemin ardından koşturacağımdan emin olabilirsiniz.
Bütün Güzellikler Sizinle olsun.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

Abi bence bir kaçını "Ah bi bisikletim olsa" hayaliyle yaşayan gençlere hediye etseniz de hem bisikletler özgürlüğüne kavuşsa hem de imkanı olmayanları sevindirseniz.

hakan abi sen ne kadar da aç gözlü bir insansın:p iyi bari turlarız bu yaz karşıyaka'da senin tandemle:)hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
@aydin

aydınım seninle buluşuruz sen kendi gözünle bakarsın zaten bir forum günü yapalım izmirde sende önayak ol tmm

@ÇARŞIIIIIIII PLATOON

çarşıcım valla ban kalabalık gelimiyorlar. akaşamları gidip bakıyorum sadece yarım saat seyrediyorum inan çok hoş oluyor. zamnın nasılgeçtiğini anlamıyorum ..

@elman_temel

elmancım bursaya tandemle gelirsem bir tur yaparız inşallah .

hastalık geçecek gibi değil valla .. tandemden sonra ciddi ciddi dost uyarısna ihtiyacım var :)

:) :) @Özgür!

özgürüm yol arkadaşım kadeşim benim... :) :) :) birgünde yollara binelim sen istediğini seç ama azıck bekle ben senin lastiğinin havasını indireyim;) yoksa sana yetişmek ne münkün :eek: :eek: :p

@cazz

cazz cım sadece 7 tanesi benim ama diğerlerine de ben biniyorum desem yeridir hatta küçük bianchi ye bile binmişliğim var :D :D size norlamiyim :rolleyes: :D

@Hasan Hakan Koç

bende bitane seçsem olur mu abi ??:)

@bisikletcanavari

yok yok ben pek parçalrıyla problem olmadıkça değiştirmiyorum .. böylesi daha güzel yani daha hafifi daha güzeli olsun diye bir gayretim yok sadece güzel görevlerini yapsınlar yeter.

hımm ticari olarak bu işi hiç düşün memiş tim bir değerlendireyim fena fikirdeğil gibi .. batarım gibime geliyorya neyse sonra bir piyasa araştırması yapıp konuya gerçekçi bir yaklaşım da bulunayım

@candede

candedem ne güzeldir senin yüreğin yazılarının abonesiyim . dostun olmaktan onur duyarım . sizinde olursa turlarız inşallah keyfine doyum olmaz

Geri