Scudo Sports

bir tane de tandem istiyorummmm -- durumum gittikçe kötüleşti acil yardım lütfen

@bedo

anca bereber bedo cum
kasklarımız in mail gelmemiş bu gün özellikle konuştum bülent abin içinde söyledim fakat durum belli değil hala .. haber verceğim olmazsa başka çare bakacağız . bedocum

ailene çok selamlarımı saygı ve sevgilerimi ilet lütfen

Scudo
@Önder

önderim çok sağ . ol ne yakışıklısın kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş önderim .

inşallah olur ama yazın ortalarına doğru bütçem elvercek para biriktiriyorum şimdiden .

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
@boreas

boracım sen beni durudur lütfen . seni rakip firma seni :D
ayıpsın baram beğendim birşeyi senden önce aldığımı görürsen lüfen iste vermezsem buraya yazarsın kardeşim

@evrenolb

benim kader arkadım bülent
valla bu bisikletlerden sadece 6 sı benim diğerleri eşim kızmın ve oğlumun ama onlarınkinide yenileyeceğim mesela kızıma şöyle bir 13.5 '' dar açılık 26 cantlı 100-120 maşalık downhill gidonlu alçak seleli bir bisiklet toplamak istiyorum..:D :D :D

evdekilere selam oğlumu taşırken hep senin öğütlerin aklımda :)

@spokesman

mustafacım bende tanışmak isterdim kaçmış butaraflara gelirseniz haberim olsun . delikanlı da gelir iki simplon bir scott a eskortluk yaparız :D

@Hakan Yazman

hakanım en çok senin bisikletleri merak ediyorum herhalde ultra hafif bir tanesi benim kilerin topuna bedeldir ama . benim için hepsi çok değerli . napalım eskici ruhu işte .. idare ediyoruz bir ara resimleri koyarsan çok sevinirim

@cyclist_43

evdekilerle takım olmaya çaılşyoruz . inşallah oluruz ençek oğlumdan umutluyum o kesin bititletci olacakmış :)

@derya.k

alın kaplli deryacım ben sana pozitif derya diyorum içimden ...
bende senin sevdiklerinleberaber hayatboyu pedalamanı gönülden diliyorum

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
@gryars

gürayım burada olsan birlikte yol yapardık yapabildiğmce eee acık abine kıyak yapıp azıcık beklerdin dimii ..

valla 3 lüsünü biliyorum ama 4 lü olurmu belki araya bir tekerlek olurmu olur valla olursa niye olmasın :D

@d.berkay

berkayım inırsan olur hemde daha iyisi ben biliyorum benimkisinden çok daha iyilerine sahip bisiklet dostlarım var ama mütevazılıklarından göstermiyorlar halbuki ben bu boşluğa onalrında biskletlerini fotosunu istiyordum inşallah sen en kısa zamanda fotolarını koyarsın

@cobike

banu hanım negüzel anlatmışsınız kendinizi
demek ruhasal dünyamda yanlız değilmisim . güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim
görüşmek üzere.

@Selim Çam

vayyy selimim nbr .. tam sana göre yorum olmuş ben seni daha çok seviyorum kalın kıl dostum benim .:) :) :)

@İdris ACA

can kardeşim idris cim bana benim dostlarım dah çok hakan diyor ama ban hasan denmesi beni çok mutlu ediyor dedemin adı bende yaşıyor .. eeee benle beraber ölecek varsın yaşasın biraz daha .. sen hasan dmeye lütfen devam et rica ediyorum :) :)
benim kilerden çok daha güzel bisiklet leri olanlar var ben sadece durumumu paylaşmak istedim. ayıramamki ben onları hepsi çok güzel oldu hele eski çekil yolum aşaığım resmen bülent in (giant) pedalları bir yakıştıki görsen çok hoş oldu ..
senein sayende bayağı birşey öğrendim . hep böyel kall can kardeşim hep iyeler çıksın karşına ...

@eldorado

yok valla kendiliğinden oldu bir baktım 10 olmuş. tandeme yer açmak için ama yeğenime, arkadaşıma, babama bir tane vereceğim yine hepsi gözümün önünde olcak . ama diğerlerini malesef kimseciklere vermem .. benleberaber epey daha kalırlar...

@giant

işet benim altın kapli arkadaşım bülent . ince zekalı bilgili dostum keşke sende burada olsaynı da iyi bir ekip yapsaydık . bületim sendekileri de bir koysan lütfende aramızdaki kalite farkını dostlar bi görseydi bakalım kim kimin dergahına geliyor çok bet anlaşılırdı . sen varken valla bizim tekke de ancak sıkıtıdan habire zincir yağlardık artıkın

@bora_jb

boracım haber bekliyorum özgürle konuş istersen . makinayı aldığın zaman birlikte bir zafer turu atarız.
sanada kazasız keyifli sürüşler dilerim sanırsam hafta sonları beraber süreriz..

@nikanam

benim ruhumun çok çok üst wxq2691-xtr modeline zaten sahipsin emin misin bu işten bak çok zararlı çıkarsın .... dostumsun .:) :) :)

@Ercan Bayram

ercancım senin karaların yanında benimkilerin lafımı olur idare edeceğiz işte. güle güle kullan ikisinide ercancım

ama simplona sorsam kronların efendisi ile beraber bir resim çektirmek ister herhalde

@Ender Alıcıoğlu

sayıda belki ama kalitede uzak ara fark atıyorsunuz . kibarlık yapmışsınız. :)
inşallah haftasonu buluşuruz ve sizlerden birşeyler öğrenmeye zamanım olur.

@aydin

aydıncım yol bisikletlerim sizin için öyle fotoluk değil ki .. ama ben hepsinin fotosunu çekip duvara asacağım valla ruhum yolcu napalım .. onlar bnim kıymetlilerim ..
görüşmek üzere aydıncım

Geri