Scudo Sports

bir tane de tandem istiyorummmm -- durumum gittikçe kötüleşti acil yardım lütfen

Maşallah, ben de bir 4 bisikletli olarak cesaret buldum, yol olayına da giriceğim uygun kadro bulunca :)

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
Scudo
Merhaba Hakan bey,

Geçen pazar çok sevimli evladıyla gezen kişinin siz olduğunuzu tahmin edemedim.Yoksa tanışmayı isterdim. Sağlık olsun bir gün bir yerlerde mutlaka karşılaşırız.

Bisikletleriniz mükemmel. Sağlıklı ,mutlu ve kazasız keyifli birliktelikler dilerim.

Saygılarımla,

Mustafa DİNÇ

takım mı kurdun abi ne bu bööle ya maşallah allah artırsın :)

dünyaya 1 kez geliyoz Hakan Abi inan hiç bişeyin yok.saglıklısın.hatta ne güzel yerinde olmak isterdim.sayısız bisikletim olsa keşke:rolleyes: .korkulcak bi durum yok.ben doktor gibi yazıyom ama olsun:D :D .hepsiyle gezmenin tadını çıkarman dilegiyle...

:eek:
amanın bu ne hasan abicim.dumura uğramamak elde değil.sanırım senin için 3 lü 4 lü tandemler yapılmalı.soruna ancak onlar çözüm olur.haha:)dünyada trend yaratırsın vallahi; 4'lü tandem...

abi helal valla en iyisini yapmışsın:)
keşke imkanım olsada bende böle güzel bir garaj dolusu bisiklete sahip olabilsem...
Hepsini ayrı ayrı ii günlerde kullan...

merhaba..
şok içerisinde bakıyorum cihazlara... bisiklet dükkanından mı bu pozlar, atölye içi falan diye epey direttim inanmamak için ama süpppperr:)

en azından bunları barındıracak ayrı bir bölümünüz var , o da süper olmuş...

değerleri kanımca çok önemli değil. önemli olan ruhsal değerleri:) ben benim yalıçapkınım hiç bir yere gitsin istemem mesela...

gönlüm benim de, bir yol, bir mtb, bir o renk, bir bu renk gibi koleksiyon yapmak istiyor ama bunlara sadece istekle olmuyor ne yazık ki....

haa bu arada:):):) bisikletçiler eğer hediye edip foto almak isterlerse, istedikleri şaklabanlıkları da yaparım:):):)

neyse uzun lafın kısası, ruhunuzu ve emeğinizi tebrik ederim...

görüşmek üzere...

Abi sen hastasın cidden:) Hakan abi seviyorum seni.

hakan abi sizi çok sevdim size baba diyebilirmiyim ( ben bu filmi gördüydüm :D ) mustafa abinin kulakları çınlasın ..... çoşmuşsun sen abi artıkın seni kimse durduramaz yakında evliya olup bir mağaraya çıkmalısın dünya nimetlerinden kendini arındırıp bisikletçilerin üstadı vasfını almalısın insanlar seni mağbedinde ziyarete gelmeli uzun kuyruklar oluşturmalı. abi mümkünse mağara tepede olsun bazı arkadaşlar hem antreman yapmış hem ziyaret etmiş olur.bende gelirken pişmaniye getiririm :D :D :D :D

oo hakan abı bılıyordum 7 tane oldugunu ama yınede gorunce ınsan bır hos oluyor hepsı cok bısıkletler bol bol kazasız bınersın hatta bınerız ıns(benım bısıkletım bu hafta sonu elımde:):))

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Ağa adamın hali başka. Hakan abi bizi disco'ya götür:)

Abi forumdakilerin yarısı, ''Hakan abi'' diyor.diğer yarısıda ''Hasan abi''diyor sana:)
yeri değil belki ama herkesin en doğrusunu bilmesi açısından vurgulamak istedim;)
bu arada bisikletler,ayrı ayrı güzel ama, şöyle, canavarları bi ön plana alsaydın,bizimde gözümüz şenlenseydi;)
kazasız sürüşler dilerim abi tekrardan

@H.Can DEMİREL

eksik olmayın çok teşekkürederim buradaki hekesle pedallamak isterim inşallah sizinlede kısmet olur.

@bikergrrl

mekan küçük ama bana yetiyor tandeme yer açmak alazım neyapacağım karakara düşünüyorum :(
hastalık hepimizde galiba o yüzden hepimizin anasayfası bu sayfa .tandemimi kendim yapamam ama inşallah toplarım ..

@borab

ya boracım ben seni çok seviyorum kadro okadar çok güzel olduki iyiki almışım çok keyifli sürüşü var sadece maşanın duruşu bi garip oldu ama ayrıbir hava verdi herhale 100 lük oldğu için .. valla neden geotech toplandı bende bilmiyorum bir gün oluverdi. iyi kide olmuş çok hoşuma gidiyor onu biraz daha zorluyorum yada en azından zorladığımı sanıyorum :D

@derya.k

iyi kalpli, iyi huylu, hayvan dostu , can dedenin deyimi ile güzel insan deryacım . eksik olma inan servet falan yatmıyor . bak yarın hergün kulandığım arabamın resmini çekeceğim belkide şaşıracaksın . sağlıklı olduğumu düşünmen beni çok mutlu etti kardeşimsin kendine çok iyi bak görüşmek üzere.

@edi55

sevgili edi55 . eşim eskibir milli atlet olduğu için beni çok iyi anlıyor. sorun yok ..
ama her bisiklet için üretici bir ince zekaya sahip olmanız lazım .. örneğin

aşkım valla tam sana topluyordum ki bu kadronun size sadece 16.5 muş inan sana büyük gelir napıyım şimdi ben bu kadar parçayı yazık dimi aşkım :) ...

gibi

bizde saklama olmuyor malesef evde herkes cin gibi maşallah

@gizer

özgürüm hepsi senin kardeşimsin gel al istediğine bin inan öyle süper ler falan değil ata hakanın nın kankası gizeri yanklarından öp lütfen

Geri