Scudo Sports

Bir tahmin:bu adam kimdir?

Scudo
Müthiş bir tur bisikletçisi...Ne kadar takdir etsek azdır.

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
http://community.bikefriday.com/sites/default/files/images/WEB-PL-heinz-crater-lake_0.jpg

http://community.bikefriday.com/sites/default/files/images/WEB-PL-heinz-stucke-uk.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mustafa CEBECİ
Bu post'un hedefi bu müthiş adam (şu anda en iyi dünyayı tanıyan insandir; hiç bir zaman çalışmadı;sponsor monsor falan aramadı sadece bir kitapçık yazmış ve onda yıllık 4 , 5 bin dollar kazanıyor ) bisikletçi arkadaşlarına tanıştırmak.
İnternet'te çok bilgi bulunuyor ama türkçe dilinde bulunuyor bilmiyorum.

adam hayallerını gerçeklestiriyor,insanlar yardım edıyorlardır dıye dusunuyorum o gezerken =)

hocam. okuduğuma göre 25 kg lik bir bisikletle seyehat ediyormuş. valla ben olduğum yerden yoruldum. yıllık 5.000 dolar alan bi insan sadece yemek için para harcıyorsa kalan parasıylada pekala güzel donanımlar alabilir. full deore slx olsun fln demiyorum ama en azından daha güzel donanımlar alabilir. resimlerinde gördüm kullandığı çadırda migrosta satılanlara benziyor. güzel ama ayıp yani:D

Onun bisikleti 3 vitesli.Birkaç kere tamir edildi sağlamlaştırdı.
6 kere çalınmış ve 6 kere polis onu buldu.HAta son kere İngileterede, insanlar o kadar üzdüler ki televizionda Heinz Stücke 'nın bisiklet çalındı anons ettiler ve hırsızı bisikleti bıraktı. Şunu anlamak istiyorum:eek:bu bisikletle duygusal bir bağı var. Şikayet etmeden 50 yılldır onu taşıyor.
Heinz fazla teknoloji merakı değil ;hız yapmadan ilerliyor;genellikle 100 kilometre biniyor ve geldiği yere 2 , 3 gün kalıyor.

Adam efsane olmayı hakketmiş bu yazdıklarınızı okuyunca.

@Mustafa CEBECİ

basit fikirden çok gösterdiği sebat dikkati çeken. gezmek basit fikir ama 25 yıldır bir yere bağlanmadan her türlü koşul ve zorluklarla mücadele ederek o fikri sürdürebilmek, yani sebat göstermek, zor olanı . onu efsane yapan bu olsa gerek.

ergenlikte başladı ise emekliliğinde dönmüştür herhalde :D

Geri