Scudo Sports

Bir sürücüyü daha kazandık "hergün biriniz birgün hepiniz"

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
işten çıktım sıkışık trafiğin arasında raat raat giderken tır çarptı gözüme.
arka kapağının kolu mandalı açık kalmış bitanesinin.
ışıklarda durunca ben kapatmaya çalıştım kapanmadı baya zorlamama rağmen.
önüne geçip el kol işareti yaptım anca gördü beni. söyledim mevzuyu.
arkaya geçtik beraber mandalı açık görünce kapatmaya çalıştı.
kendike kapatamayınca tekme atmaya başladı.
tekmede yemeyince biraz geriden mesafe alarak uçan tekme attı :krsn::krsn:
3 uçan tekme ile mandalı kapattı. :koptum:
sonra teşekkür etti helalleştik yolumuza devam ettik.

benim bu yaptığım iyilik inanıyorum ki ilerde biz bisikletçilere yol su elektrik olarak geri dönecektir.
teşekkürlerinizi şimdiden duyar gibiyim lütfen bu benim görevim :cool:

Scudo
Aaah ah bisikletçilerin bu naifliği öldürecek beni :kptmya:

İyi sizinki sorun olmamış, geçen aylarda trafikte adamın sol arka lastik inmiş yanından geçerken seslendim söyledim arka lastiğin inik diye başladı u..n lastikte benim arabada benim sana ne diye. Gülsem gülemedim kızsam kızamadım.

• Beğen
Tepkiler: Batu54 ve chnkrmz
@sezgindurmus
ender bulunan numune insanlardan birine rast gelmişsin :D

Güzellik yapalım güzellik görelim.

Uçan tekmeyi görünce aha dedim gitti cihanın bisiklet.iyi ki bisikletle vurmaya kalkmamış :)

@chnkrmz

kardeşim benim, işte bizlere yakışan da bu zaten.
ben de yollarda karşıdan karşıya geçmek için bekleyen ama bitip tükenmek bilmeyen otomobiller yüzünden geçmeye bir türlü cesaret edemeyen teyzeler amcalar gördüğümde yolu kapatıp araçları durdurup insanların karşıya geçmesini sağlıyorum.
bir anda yolu kapatıp araçları durdurunca polis sanıyorlar. bir de kask düdük falan tabii :)
her şeye rağmen istanbulda bisiklet kullanmayı seviyorum. her daim action, her zaman hareket, dinamizm.

ölümüzü dirimizi hergün birimizi birgün hepimizi

• Beğen
Tepkiler: Batu54
Geçenlerde kırmızı ışıkta yeşilin yanmasını beklerken yanıma bir araç yanaştı, birader sen neden bekliyorsun dedi. Ben de kırmızı yanıyor, ben de aracım, ben geçersem herkes geçer deyince helal olsun dedi. İnanıyorum ki bizim gibi bilinçli bisiklet kullanıcıları sayesinde bisiklet her gün biraz daha yaygınlaşıyor...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Vay be. Supermene pelerinini ters giydirirsin cihan.

İcinde iyilik olanlar mi bisikletci oluyor yoksa bisiklet surunce mi iyi oluyor bilmiyorum ama tum bisikletcilerde bi polyannacilik bi heidi ogretisi oluyor

Bisikletforum gereksiz yere açılmış konular TOP10 listesine 6 numaradan giriş yaptın. Hadi yine iyisin.

• Beğen
Guzel davranis tebrikler. Herzmn yapacagimi guzellikler bize yada bir baska arkadasimiza guzel davranis olarak geri doner. Trafik sıkısıkliginda ornegin onune gectigimiz bir sofore elimizle ve kafamizla tesekkur etmek. Yada kavsakta gecerken bizim icin yavaslayan bir sofore karsilik tesekkurumuzu gostermek icin elimizi havaya kaldirarak selam vermek. Bunlar hep guzel seyler. Bizim insanlarimiz duygusaldir. Duygusal hareketleri hic unutmaz. Bu hareketleri yaparak minnet duygusu yerlestirdigimizde o sofor inanin bize daha saygili olacaktir

@mehmetsunu
demekki daha çok çalışmam lazım henüz 1. sıraya yerleşmek için

• Beğen
Geri