Scudo Sports

Bir soru, binlerce cevap: Niçin uzun tura çıkıyoruz?

Genelde görünüyorlar atlar ama fazla yaklaştırmazlar. Osmanlı döneminden kalan atlar bunlar, ihtiyarlayınca spil'e salıyorlarmış. Orada üretmiş keratalar, onların torunları. Malum şehzadelerin yetiştiği, vali atandıkları kent Manisa. 2-3 köy var zaten dağda. Zirvedeki piknik alanı olarak kullanılan düzlüğün adı bile at alanı zaten. Epidemik bitki çeşitleri de meşhur. Merkez efendi meşhur mesir macununu kararken sadece burada yetişen ender bitkiler kullanmış mübarek. Buyurun gelin, başımızın üstüne yeriniz var her zaman bekleriz. 2 mesir macunu gömdükmü 30 km.ye yakın yer yer %25 eğimi gören rampayı şıppadak çıkıveririz.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Scudo
rotayı feyste paylaşmak için
"serkan mıstınoğlu 5236 km bisiklet sürdü"

İnsan bedeninin uyumadan ne kadar bisiklet kullanabileceğini ölçmek için, kas gücüyle en fazla fiziksel yer değiştirmeyi yapabilmek için, 1 haftada 10 dan fazla kilo verip yolun sonunda başka bir insan olmak için, mutlu olmak için, para harcamadan da eğlenenileceğini öğrenmek için, bizi yaratan allahın sadece okul iş ya da evde olmamız için yaratmadığını ve bizi dünyanın bütünün üzerine bıraktığı için. Hayatta en çok sevdiğimiz şey bisiklet üzerinde olmaktır, bunu tam gün yapabilmek için. (Belki sağlıksız ve akıldışı görünebilir ama ben kendim için yaşıyorum)

benim makro ölçekte ve fantastik hiç nedenim yok.

sadece sürmeyi seviyorum o kadarrrr.

Geri