Scudo Sports

Bir Scott uğruna,düştük Ankara yollarına

Scudo
Bisikleti daha canlı canlı görmek kısmet olmadı ama fotoğraflardan güzel bir bisiklet olduğu belli. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
@cemalcekliler

Umarım bir amatör bisiklet hareketi gezimizde veya ebit gezisinde görmek nasip olur;)

hayırlı olsun kadronun renkleri çok hoşuma gitti özellikle güzel bi bisiklet ama sele ve ayna kol bence geliştirilebilicek yönleri bisikletin

• Beğen
@rower mert

İlk etapta seleyi,sonra maşayı,aynakolu,göbekleri ve en sonunda da hidrolik fren sistemini değiştirmeyi düşünmekteyim.Tabii bunlar bana yeni bir bisiklet parasına mal olacak.O yüzden zamana ihtiyacım var:eek:

Hocam tek kelimeyle super!!!
Guzel Ankaramin konukseverligini yasattiklari icin Erdoganlara cok tesekkurler...

• Beğen
@glopusgold

O heyecanla nasıl yazdığımı anlamadım bile.Yazının sonuna geldiğimde baya abarttığımın farkına fardım:D

Herkese teşekkürler;)

güzel bir seçim yapmışsınız gerçekten güzel bir bisiklet.Kazasız belasız uzunca yıllar kullanmanız dileğiyle

• Beğen
Merhaba,

Bisikletiniz çok güzel görünüyor, güle güle kullanın. Bu arada ben dış lastiklerin markasını/model ve ebadını merak ettim. Bilen varsa yazabilir mi lütfen?

@Aytuğ

Hutchinson City Click 26x1.70 Şiddetle tavsiye ederim.Eğer uzun yol yapacaksanız asfalt performansı çok iyi.Ayrıca ebatı da 1.70 olduğundan enbegelerde,mazgallarda strese girmiyorsunuz;) Ayrıca dağ için Scott Ozon'larım duruyor.Dağa çıkacağım zaman onları kullanıyorum;)

Geri