Scudo Sports

Bir şarkı arıyorum

Müzik başlayınca atlar koşturuyor hissine kapılırdım. İnsanda dans etme isteği uyandırıldı ve isyan.
80 li yıllar, İrlanda olabilir

Scudo
İsyan diyorsanız

irlanda diyorsanız

80 ler dediğiniz zaman

bir şehrin kurtuluşuna en yakın şarkı ise

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Tepkiler: mariokaldato
Hareketli diyorum

(link)

ben ilk şarkıya oyumu atıyorum bunlardan biri değilse yapacak bir şey yok:D

cranberries olabilirmi? leyla hanım

Yabancı bir şarkı aradığım. Türü Rock. Beş altı üyesi var, hatırladığım hepsi birden şarkıyı söylüyorlar. Oldukça hareketli ve hatta iddialı bir şarkı. Bir şehrin kurtulması ya da bir eylem için şarkı söylüyorlar. O dönemde sıkça duyulurdu, Footlose dönemi. Bu danstan çok sözlere önem verilen bir şarkıydı. Bilen var mı?
Hey hey i save the world today olabilir mi?
Edit:
Siz şehrin kurtulması demişsiniz, ben dünyayı kurtaran şarkıyı paylaşmışım pardon :d

bisiklet sporunun en önemli unsurlarından biride müzik olduğuna göre...... doğal bir süreç bence de...

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
81 doğumlu olduğum için müzikleri pek hatırlamıyorum. Önerim; Telefona Shazam falan kurup melodiyi mırıldanarak veya başka türlü bulunması sağlanabilir.

Müzik başlayınca atlar koşturuyor hissine kapılırdım. İnsanda dans etme isteği uyandırıldı ve isyan.
80 li yıllar, İrlanda olabilir
Galiba buldum (VH1 kanalında çok çalardı bu şarkı,işçi bulma kurumu sanmıştım ama değilmiş) :kedicik:
Y.M.C.A. stands for "Young Men's Christian Association," which is commonly associated with the gyms that often provide temporary housing to men. The Village People sing about the YMCA as a place where you can hang out with all the boys. ... A common misconception was that Village People were an all-gay troupe.

Son düzenleme:
Bunlardan biri olabilir mi?

Arkadaşlar, cevaplar ve ilginiz için hepinize teşekkür ederim. Önerdiğiniz şarkıların hepsi çok güzel. Ancak henüz bulamadım.
Melodisini hatırlasam bulacağım da.

• Üzgün
Tepkiler: :DDD
Umarım bulursunuz.
Siz şarkıyı unuttuktan sonra bile doğmuş olabilirim :)

Son düzenleme:
ben de buradaki müziği arıyorum, kendi videolarımda kullanmak için. söz yok, 2008 yılında paylaşılan bir videoya ait. yorumlarda yazmıyor.

ben de buradaki müziği arıyorum, kendi videolarımda kullanmak için. söz yok, 2008 yılında paylaşılan bir videoya ait. yorumlarda yazmıyor.
Shazam diye bir uygulama var belki işine yarar. Telefonuna indir ve müzik çalarken aç programı müziğin adını söylesin sana. Bazen abidik gubidik alakasız saçma şarkılar çıkarıyor ama genelde çalışıyor. :)

Geri