Lilisima
Üye
- Tepki
- 9
- İsim
- Leyla A
- Başlangıç
- 1972—73
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
?eğer şarkı çok önemli ise önüne gelen her foruma yazıp şansını denemek istemiş olabilir neden olmasın ?![]()
Hey hey i save the world today olabilir mi?Yabancı bir şarkı aradığım. Türü Rock. Beş altı üyesi var, hatırladığım hepsi birden şarkıyı söylüyorlar. Oldukça hareketli ve hatta iddialı bir şarkı. Bir şehrin kurtulması ya da bir eylem için şarkı söylüyorlar. O dönemde sıkça duyulurdu, Footlose dönemi. Bu danstan çok sözlere önem verilen bir şarkıydı. Bilen var mı?
Galiba buldum (VH1 kanalında çok çalardı bu şarkı,işçi bulma kurumu sanmıştım ama değilmiş)Müzik başlayınca atlar koşturuyor hissine kapılırdım. İnsanda dans etme isteği uyandırıldı ve isyan.
80 li yıllar, İrlanda olabilir
Aradığınız grup Running Wild isimli bir heavy metal grubu olabilir mi?Hareketli diyorum
Forumda böyle bi konu var ki yazmiş hanimablamiz seninkide laf yani zaaarLeyla Hanım doğru foruma üye olduğunuza emin misiniz ?
Shazam diye bir uygulama var belki işine yarar. Telefonuna indir ve müzik çalarken aç programı müziğin adını söylesin sana. Bazen abidik gubidik alakasız saçma şarkılar çıkarıyor ama genelde çalışıyor.ben de buradaki müziği arıyorum, kendi videolarımda kullanmak için. söz yok, 2008 yılında paylaşılan bir videoya ait. yorumlarda yazmıyor.