Scudo Sports

Bir şarkı arıyorum

Tepki
238
İsim
Hakan
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bayağı uzun süredir aradığım bi' şarkı var. Bulamadım. Belki de youtube'dan kaldırılmış da olabilir. Neyse lafı uzatmadan şarkıdan bahsedeyim.
Klibinde siyah ve sarı tonları daha çok vurguluydu 2 adam vardı birisi yaşlı biri de genç . Genç olan aynaya bakarken yaşlı olan adam yatakta oturuyordu. Şarkıda gitar çalıyordu ve bir adam söylüyordu. Sesi red hot chilli peppersın solistine benziyor. Teşekkürler şimdiden.

Scudo
Google emmiye sordunmu? Bu tarif ile ancak o bilir

@Bisikleteam Youtube

Şarkıyı bu şekilde bulamayız polise şahıs anlatır gibi yazmışsın. Ritmi nasıldı, Türkçe mi, eski bir şarkı mı bunları yaz.

@Bisikleteam Youtube telefona Shazam uygulamasını yükleyip şarkıyı dinletiyorsunuz. Ne olduğunu size söylüyor. Şarkıya bir daha rastlama imkanınız yoksa google'da buraya yazdığınız gibi klibi tarif edin, mümkünse İngilizce. Bir şeyler çıkabilir.

Yabancı mı şarkı

Eski ve yabancı bir şarkı . Sadece orijinalini dinlemiştim yıllar önce daha da bulamadım..

Telefon uygulamalarında Soundhound var. Dinletilen şarkıyı çoğunlukla buluyor. Ayrıca mırıldanma ile şarkı da bulduğu iddia ediliyor, ancak denemedim. Melodisini hatırlıyorsanız bir deneyin.

@hakan hoca evet bu çok teşekkürler yaklaşık 5 yıldır arıyordum

yardımcı olanlara teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Özcan. Tarifi okuduktan hemen sonra şarkıyı hemen tahmin ettim. Şarkıyı biliyor ve seviyor olmam kaynaklı zor olmadı benim için.
Şanslı olan ben değilim aslında. Az bilinen bir şarkıyı, çok da net olmayan bir tarifle kullanıcı sayısı ve portföyü sınırlı bir forumda sorup, başlığı okuyan az sayıda kişiden şarkıyı bilene denk geldiği için başlığı açan arkadaş piyango bileti alsa daha isabetli olur.

Yabancı bir şarkı aradığım. Türü Rock. Beş altı üyesi var, hatırladığım hepsi birden şarkıyı söylüyorlar. Oldukça hareketli ve hatta iddialı bir şarkı. Bir şehrin kurtulması ya da bir eylem için şarkı söylüyorlar. O dönemde sıkça duyulurdu, Footlose dönemi. Bu danstan çok sözlere önem verilen bir şarkıydı. Bilen var mı?

Yabancı bir şarkı aradığım. Türü Rock. Beş altı üyesi var, hatırladığım hepsi birden şarkıyı söylüyorlar. Oldukça hareketli ve hatta iddialı bir şarkı. Bir şehrin kurtulması ya da bir eylem için şarkı söylüyorlar. O dönemde sıkça duyulurdu, Footlose dönemi. Bu danstan çok sözlere önem verilen bir şarkıydı. Bilen var mı?
Leyla Hanım doğru foruma üye olduğunuza emin misiniz ?

@Lilisima
Şarkının hatırlayabildiğim, hafızanda kalan sözlerini Google'a yaz muhakkak birşeyler çıkar. Ben hep öyle yapıyorum da şu ana kadar bulamadığım sadece bir şarki var, onunda bulurum yakında..

Leyla Hanım doğru foruma üye olduğunuza emin misiniz ?

@Gökay Akçay hemen de nasıl bulmuş ???

Biraz daha ip ucu

Geri