bu davranış ölücülük değil gibi sanki, yani ikna gibi geldi bana, satın alma gerçekleştiyse sıkıntı yok ama gerçekleşmezse ölücüsün : DSezon dışı dönemlerde büyük ölücülük yaptıgım doğrudur 😂😂
İlanda 350 yazan ayakkabıyı 170e bağladım bu geçtiğimiz aylarda...pedal, aero bar ve diğer aksesuarları yarı fiyatına temin ettim valla. Ölücüyüm ölücüsün ölücüyüz...
bu davranış ölücülük değil gibi sanki, yani ikna gibi geldi bana, satın alma gerçekleştiyse sıkıntı yok ama gerçekleşmezse ölücüsün : D
Her pazarlık teklifinde fiyatı %10 artırmak stratejisi çalışıyor. Eski bisikletimi satarken birisi deli olmuştu bu yöntemi uyguladığım için. İlk fiyatı kabul ettiğini söylediğinde çok geç sizin için, alacaksanız size %20 daha fazla diyip ona satmamıştımHer daim malını satmak isteyen ile alışveriş ederim. Derimki sen satıcıysan bende alıcıyım herşey karşılıklı ne senden fazla ne benden az .
Bence ölücüyü öldürmenin en güzel yolu mesela letgo da yaşadığım bir durum 300 liralık bir mevla ürünüme 100 lira teklif de bulunuldu bende sayfadındaki koltuk takımı(3200₺) ile takas olur dedim. Bu şekil de ölücüye ölücülükle karşılık verdim işe yaradı. Deneyin
Yani onu ölücülükle vurun. Ne bilim tarlaya takas olur gibi. İlanlarında kıymetli ne varsa 😂
Fiyati uygun tutuyorsun mesela , sifir fiyatinin şu kadar olduğunu, az kullanildigini uygun fiyata verildigini ozellikle belirtiyorsun, özelden bomba soru geliyor " en son ne yapabiliriz?Her pazarlık teklifinde fiyatı %10 artırmak stratejisi çalışıyor. Eski bisikletimi satarken birisi deli olmuştu bu yöntemi uyguladığım için. İlk fiyatı kabul ettiğini söylediğinde çok geç sizin için, alacaksanız size %20 daha fazla diyip ona satmamıştım
Aynen hocam 2. El 200-300 TL fark görünce hatta bazıları çamur içinde bisiklet fotoğraf çekmiş tok satıcı 😁 bende sıfır aldımArkadaş bende şunu anlamıyorum.Sifiri bin lira olan ürünün her ne olursa olsun ikinci eli nasil 800 lira olur arkadaş.Saygi duymuyorum buna ne kadar kullanirsan kullan o ürün ikinci eldir.
Oda cok ayri bir sacmalik gerçektenArkadaş bende şunu anlamıyorum.Sifiri bin lira olan ürünün her ne olursa olsun ikinci eli nasil 800 lira olur arkadaş.Saygi duymuyorum buna ne kadar kullanirsan kullan o ürün ikinci eldir.
Kardeşim ben şunu demek istiyorum, açıklamada bulunan bi şeyi sana soran kişi açıklamayı okumamış demektir, yani ciddi bi alıcı değil demektir, büyük ihtimalle ölücüdür veya gafletle açıklamayı okumayı unutmuş olabilir, bu durumda bi defa açıklamayı okuması gerektiğini hatırlatırsın, baktın hala açıklamadaki şeyleri soruyor, sal gitsin yani.
Evet abi haklisin.@mariokaldato
O sırada 24-36-48 bulacam diye markasız aynakollara bakmaya başlamıştım. Haliyle Özharput İnşaat Turizm Hafriyat Biskelet Tekstil A.Ş gibi satıcılar da çıkıyordu karşıma. Sattıkları malda diş sayısı yazmaz, yazsa dahi onlar okumaz...
Söylemek istediğim şu ki, bir çok mağaza ne sattığını bilmiyor. Domates satar gibi parça satıyor. Ürün açıklamaları yalan yanlış. Hele ikinci el piyasasında vaziyet daha da vahim. Hal böyle olunca, ürün açıklaması sadece bir ön fikir vermeye yarıyor. Arayıp her ayrıntıyı (açıklamada yazanlar dahil) tek tek sormak gerekiyor. Hatta bazen kendini tekrarlayan çapraz sorgu gerekiyor ki, satıcı uydurma cevaplar mı veriyor yokse ne dediğini biliyor mu ortaya çıksın.
Türkiye'de sistem böyle çalışıyor. Alıcılarla satıcılar mükemmel uyum içinde. Tencere yuvarlanır kapağını bulurmuş.![]()