Scudo Sports

Bir ölücüyü öldürmenin yöntemleri

Scudo
Pompalı tüfekle takas öneren de var. katlanır bisikletime karşılık:suspus:

Bir ölücüyü öldürmenin en basit yöntemi onu yok saymaktır. :)

Sallamayın konuşsun kendi kendine hehehehe :koptum:

Çok ölücü olmasada direk selam sabah olmadan yazanlar da var değişik bunlar da :) not olarak ilanin içeriği bir arkadaşımın bilgisayarı pazarlık olarak benden maximum 100 tl inmemi söyledi.

Screenshot_20200127_124813.jpg

Bir ürünü almak istiyorsun, satıcıya mesaj atıyorsun, “fiyatta indirim olurmu? Olursa son kaç olur ?” Diye soruyorsun, en klasik cevabı veriyor,”ne vereceksin” alıcıya sorulacak en saçma soru,ürün diyelim 3000 TL , ben buna 2000 vermek istiyorum, diyorum.. Aslında adan akıllan kendisi sattığı ürünü ne kadara satacağına yada ittireceğine emin olamadığı için, kendisi bir fiyat veremiyor, sonrasında sizin verdiğiniz düşük fiyatı, sizi ezecek, aşağılayacak nitelikte cevap vererek , alışverişi ve pazarlığı sonlandırıyor....
Sattığınız ürün fiyatı hakkında , alt ve üst limitleriniz yoksa, varsada bunları alıcıya iletmeyip, alıcının fikrine saygı duymuyorsanız, kusura bakmayın, satıcı arkadaşlar, problem sizsiniz...
İnternetten onca ürün sattım, pazarlık edenlere, SEN KAÇ PARA VERİRSİN gibi saçma bir soru sormadım.

Bir malin sifiri ve ikinci el piyasasi ortalama bellidir. Bunun çeyrek fiyatini verip, ortami bir anda kasimpaşa bit pazarina çeviren insanlara biz ölücü diyoruz.

Elbette serbest piyasa var ama ortalama bellidir.
En degisik güruh ise bence ust seviye bir urune talip olup, "ogrenciyim , fakirim" gbi argumanlar sunan arkadaşlardir

Bir ölücü arkadaş da benden, taze taze Screenshot_2020-01-28-10-35-31.png:ssrtcbya:

• Hahaha
Tepkiler: mariokaldato
2. el alım-satımlarda Letgo çok sorunlu bir platform..

Belki imzamdaki bağlantıda görmüşsünüzdür; eski grafik kartları, işlemciler vs. topluyorum koleksiyon amaçlı. Letgo'ya da arada sırada bakıyorum, ilgimi çeken parçalar olursa fiyatta da hiç pazarlık etmeden mesaj atıyorum satıcıya, ürünü almak istediğime dair. Geri dönüş yapan çok nadir. Yani şöyle söyleyeyim, mesaj attığım 15-20 kişiden sadece 1'i lütfedip cevap yazıyor. Zaten geçen gün de o cevap yazan 1 kişiye dolandırıldım, 30 liram yalan oldu :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben gerçekten öldürecem birilerini sanirim.
Dün göz agri bir bisikletimi sattim.
5000'e koymuştum ve birazda pazarlik olur yazmiştim. Alici arkadaş onu bunu derken benden 4.800'e almaya başardi.
Bugun letgoda geziyordum ki ne göreyim benim satilan bisiklet 😂.. Gözü açik arkadaş aldiginin akşaminda 5700 liraya koymuş. Hani millet akilli bizmi salagiz anlamadim ben. Sizin başiniza geldimi böyle olay 😶

Ben gerçekten öldürecem birilerini sanirim.
Dün göz agri bir bisikletimi sattim.
5000'e koymuştum ve birazda pazarlik olur yazmiştim. Alici arkadaş onu bunu derken benden 4.800'e almaya başardi.
Bugun letgoda geziyordum ki ne göreyim benim satilan bisiklet 😂.. Gözü açik arkadaş aldiginin akşaminda 5700 liraya koymuş. Hani millet akilli bizmi salagiz anlamadim ben. Sizin başiniza geldimi böyle olay 😶

1 sene sonra bi alıcı bulur belki. Bunların bi başka versiyonu da 2015'te 100 bine aldığı arabayı 2020'de 110 bine satınca kar ettiğini sanıyor.

@okuyucuoptik hocam sizinki yine iyi geçen sene tablet sattım letgodan 130a anlaştık ama yarın alacağım dedi tamam dedim aynı günün akşamı tabletin ekran görüntüsünü alıp 150den letgoya koymuş tablet hala bendeyken düşün satmadim tabi

Eski bisikletimi letgo ile satılığa koymuştum. Sahibindende ilan açacaktım ki bir de baktım benim bisikletin ilanını vermiş biri. Aynı fotoğraflar ile kar payını da ekleyerek. Bu işi meslek edinenler var.

Beni kızdan benden 3'e aldığını başkasına 4'e satması değil, isterse 10'a satsın satabiliyorsa. Ama satarkenki insanlık dışı ve yalan ifadeleri yok mu. Şerefini, haysiyetini, karakterini satıyor sanki o paraya :snzdglsn: abo ne biçim ironi yaptım :D
Şu cemyılmazın yaptığı arifin aynısı ya :D Tipe bak

"İmagine all the people dancing and touching each other" :D ssdfsdfsdfsd

Geri