Scudo Sports

Bir ölücüyü öldürmenin yöntemleri

@Tahir Keskin
yok sana pattesli kıymalı börek veriyoruz ölücüler düşünsün onu :D

Scudo
güncel anasını satim :D

bi ara 8" samsung tabletimi satışa çıkarmıştım..

birisi mesaj atmış: "rooney imzalı forma ile takas yapar mısın?" diye sormuş. "rooney kim la?" diye yazıp gönderdim, adam mesajı alınca öldü herhalde.. bi daha dönmedi :D

@Türka¥
bence o roney değildir abi
;Şerafettin Tourney dir :D başlangıç seviyesinin hastasıyım :D

abi inan bana şairinde dediği gbi "kelimeler kifayetsiz kalıyor " :D lan bide adam ilana aksesuarlı yazıyo aletin elciği bile sanayii işi :D

aksesuar var mıydı frat bak ben onu unuttum sana sormayı :D

@marikaldato Yoktu valla, arka lambayı bile sökmüş ama takma yeri kalmıştı :)

vay ben o arkadaşın ticari ahlakına çemkireyim :D ağır vasıta zalım çıktı hem sıfır indirim hemde ilandaki sözünü tutmadı. neyse sinirlenmiyorum oğlum mutlu olucak inşaAllah gerisi hikaye

Güncel mesajımız : "adını sahibinden kom efsane ilanlarına yazdım yarim"

2008 Senesinde babamın arabası için sahicisibimde.com sitesine ilan açtığımda jet-ski takas talebi gelmişti. O zamanlarda Kayseri'de deniz yoktu :( Traktör takası vardı birde ama tarlamızda yoktu :(

@mehmet.ali
ehehehe :D

@mariokaldato

Haha :) ah bu oluculer, oluleri severim ama bi bunlari bagrima basamadim. Huzunlendigimde bu kullanip cep telefonumu falan 5 liraya ister diye omzunda aglayamadim. Aslinda bunlar normal insanlardir fakat birsey satin alirken hep cocuklugundaki fiyatlar halen ayni zannederler. Sanirim bunlar enflasyon canavarini bir sehir efsanesi olarak kabul etmis.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Nurullah Ulaşan
:D

Satlik ev

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
peş mi taksitle mi :D

@V3DAT
Yok mtb takasli :D

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
değil senin ev on ev versen vermem mtb mi ağabey :D

11 kilo yazmisin bi yerde agladim umarsizca :D ben o kadar apgereyt ettim hala 14 kilo mubarek haha :D

@mariokaldato abi sorma 11 kilo da aktarıcım sis :D aramızda kalsın :D armut piş ağzıma düş oldu benimkisi
@mariokaldato ben bilmem onları bişey etmedim ben :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri