Scudo Sports

Bir Lefty hikayesi (Lefty forever - Türkiye'de tek!)

Lefty yi specialized'da da gördüm ya gözüm açık gitmem daha :D:D

• Beğen
Tepkiler: otec
Scudo
Çok güzel olmuş tebrikler...Değişim her zaman güzeldir.
@TOPlama_bicycle
Aslında bende pek sıcak bakmıyorum bu tek bacaklı maşalara...

• Beğen
haddinden çok şık duruyor ama cannondale'ler için soluyorum :)

• Beğen
Hey gibi günler, Lefty sevdası buraya kadar vardı desene Yasin'cim :) Hayırlı olsun tek kelimeyle mükemmel, maşallah nazar değmesin, güle güle kullan

• Beğen
Bende geçenlerde canlı gördüm bisikleti ulan dedim bu ne :) cidden harika olmuş dedim yasin abiye
Güle güle kullan abi...

• Beğen
@Önder Tarım

çok tşk ettim.
evet arka 140lık. şimdilik :)

@Güney Tuncer

ilk fs kadrom ve onu çok sevdim :)
tşk ettim :)
@kayhan

:)
olusa daha başka karışımlar da denemek lazım :D

@Haşim Okyay

tşkler Haşim :)

@levo_redkid

tşkler patron :)
abi, (memocy yazmış ztn;) ben de tekrarlamış olayım :)) furç boğazı genişliği c.dale kadroda 1.1/5", epic de 1.1/8" .. lefty'yi tutan parça şöle birşey (yalnız, boru çapı kalın)

bende ki tabii ki c.dale kadroya uygun ve epic için şu gerekliydi

biz de yaptık işte böyle birşey.. :)
slm.

büyüyünce daha yakışıklı olmuş artık hikaye devrimini bitirdi roman oldu geçmişi mazisi çok yenilikçi gayet cool hayırlı değişimler

• Beğen
Hikayenin bu kadar muhteşem bitmesini tahmin etmiyordum.Cannondale ve 3 leftynin toplandığı resim çok güzel ama speci ayrı bi güzel.
Güle güle kullanmanız ve hikayenin devam etmesi dileğiyle.

• Beğen
ilk başta bu resmi gördügümde bu mu türkiye de tek demiştim :)

Ama .... sonradan bu resmi görünce işler değişti .. Gercekten Türkiyede tek .. tek olmamış bile olsaydı eleştirilicek bir yani bulunamazdı sanırım @otec

Cok güzel bir bisikletiniz var .. Kazasız belasız sürüşler ..

• Beğen
Tepkiler: matrixod ve otec
@Mert Kabtan

o bu mu dediğini bile nasıl dört gözle beklemiştik biz.. o ne güzel bir heyecandı.. ne güzeldi ki hasta hasta gittim bisikletçiye.. vs.
sonra diğerleri gelince o heyecan olmadı.. bakalım zaman başka neler gösterecek.

klasik olacak ama.. ben de yazmak durumundayım :)
daha güzelleri, orjinalleri, lefty'li vs.leri sizlerin olsun arkadaşlar.. :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
2006-2009 süper bir hikaye. Bisikletler ise çok ilginç ve dikkat çekici. Sanırım yolda görenler mutlaka bir çok soru soruyorlardır. Güle güle binin. Umarım çok ilgiden bunalan biri değilsinizdir.

• Beğen
@otec

GDO su değiştirilmiş ama güzel :D

• Beğen
kelimelerle ifade edilemeyecek kadar ilginç bir bisiklet,tebrikler,herkezin hayalindeki bomba 10 numara bisikletlerden biri.böyle bir bisikletin olduğu için çok şanslısın.tebrikler.

epik şahane olmuş valla bu bisikletler tren altında kalmış gibi ya bi bacakları yok:D:D:D:D

• Beğen
lefty maşayıda epikte gördüm ya artık gam yemem :D ama gerçekten süper olmuş abi allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

• Beğen
Geri