Merhaba. Ben size göre birazcık küçük kaçıyorum 15 yaşındaım Bende bu yaz kendime bisiklet toplamayı düşünüyorum. Aklımdan kadro olarak XC4000 geçiyor tabiiki Acaba bu kadronun ağırlığı ve fiyatı ne kadar? Söylersen benim için çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler..
canım kardeısm ben senı dırek olarak efor bısıklete yanı sonmez abıye yonlendırıyorum, xc4000 cok muhtesem kadro agırlıgı ıse 1500 gr hemen net olarak bılmıyorum ama son zamanlarda bu kadro baya populer oldu,birde urun dıger ozellıgı ıse ne takarsan tak hersey yakısıyor olması
işte bisikletımne yenı takılan bı kac parca daha, oncelıkle gıdon ve gıdon bogazı kısaltıldı cunku cok uzunlardı ve sımdı kısaldılar..
gıdon yıne karbon oldu
deore aynakol yerıne xt aynakol geldı
xt spd takldi,daha yeni yeni alısyorum ve ne kadar faydalı oldugunu anlıyorum
xt ruble cıktı yerıne daha hafıf ve daha saglam bi ruble gıldı oda: sram PG990
işte resimler
Sanıyorum Halil kardeşimizin sözüydü;"Kron XC4000'e ne taksan yakışıyor".Sende güzel bir çalışma yapmışsın,kutlarım.Kazasız güzel sürüşler diliyorum...
evet yeni degistırdıgım parcalarla bugun bi test surusu yaptım, gercekten cok guzel ve keyıf aldım.. arada cok rahatlamalar oldu, işte yeni parcalar ve yeni resimler
bu selenın ozellıkleri:
karbon
yarıslar ıcın tercıh edıldıgı ıcın genelde bu seleler sert olur
ve sehır ıcı gezılerde kullanılmaz cunku rahat etmez sızı...
İnşallah bu değişiklik boşa gitmez,umarım daha iyi bi performans sergiler senin için yine en güzel parçaları seçmissin abi bu makinanın ağırlığını azda olsa azaltmıştır diye umuyorum ben....
artık seni yarışlarda görmek isteriz bizde sana suluk tasırız zevkle eee nede olsa bizde kron cuyuz saka biyan bisikletin on numara oldu daha iyilerine inş binersin derecelerini bekliyoruz
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.