Scudo Sports

Bir Kron XC4000 in evrimi

Scudo
bayabi evrim geçirmiş...kazasız bol pedallamalar...

• Beğen
Tepkiler: Mutlu Köksal
Gerçekten güzel olmuş.Emeğinize değmiş.Güle güle kullanın.

Teşekkürler arkadaşlar :)

Hubcap update :D

http://img10.imageshack.us/img10/707/dscn3430q.jpg

çok iyi gözüküyor :)

@Emre MERİÇ
Eyvallah emre :) Bakalım ufak ufak modifiyeye devam ediyoruz işte

• Beğen
Tepkiler: rohe
Sağolun arkadaşlar :)

Bu bisikletin başlığı da çalındıktan sonra hatıra olarak kaldı benim için :(
Bir şekilde elime başka fırsat geçip, çok daha sağlam bir bisiklet almama vesile olması açısından çalınması hayırlı oldu diye düşünüyorum.
Yakında yeni yoldaşın fotolarıyla başka bir başlık açmayı düşünüyorum üşenmediğim bir an :D

Konu hortlamış da görebilme fırsatımız oldu. Çalınması kötü olmuş ama siz olaya pozitif bakıyorsunuz. :D
Keşke çalınmasaydı da satabilseydiniz ama işte, neyse. Yeni yoldaş henüz boy göstermedi sanırım forumda?

Sağolun arkadaşlar tekrar :)
Çalınmasaydı zaten satmaya gerek yoktu o da gayet güzel bir bisikletti.Kaldı ki üzerinde ciddi emeğim vardı.Çalınmasından çok ,verdiğim emekleri düşününce canım sıkılmıştı asıl :)
Olaya pozitif bakmama sebep olan da yeni yoldaştır :) Son halini alabilmesi için bir kaç işlemi kaldı ondan sonra bunun gibi bir başlık açarım diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
Bisikleti sağ sağlim geri aldım bugün inanılmaz bir tesadüfle :D
Yalnız kavuşmamız yeni yoldaş geldiği için biraz zamansız oldu.Ondan dolayı birazdan olduğu gibi satışa çıkartıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa bana ulaşabilir

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
Hikaye nedir merak ettim. Alın teri ne yapar ne eder sizi bulur... :) Kısmet meselesi.

@Mesut Can

Tamamen kısmet diyeyim.O kadar büyük bir rastlantıydı ki, hani filmlerde görürüz ya zincirleme tesadüfler film boyunca birleşir ve son sahnede bir araya gelir :) Tam o hesap oldu.Yani resmen her olan olayın,yaşanılan her anın bir sebebe bağlı olduğunun göstergelerinden biri oldu benim için

• Beğen
Tepkiler: Mesut C.
@Mutlu Köksal

ALLAH nazarlardan saklasın. Birazda nazar forumdan değmiş olabilir. :D Tabi bu benim inancım. Siz farklı düşünürsünüz, orası size kalmış. :)

Geri