bir klübe nasıl girebilirim?

oozden

Üye
Kayıt
31 Mayıs 2006
Mesaj
5
Tepki
0
abiler kendimi geliştirmek ve kaydadeğer başarılar elde etmek için bir klübe nasıl girebilrim? lisans çıkarma işini hallettim ama klübüm yok.. yardımcı olun bi yol gösterin.
 
Scudo

Çamur

Aktif Üye
Kayıt
18 Ağustos 2005
Mesaj
164
Tepki
33
Şehir
Büyükçekmece
arkadaşım yaş kaç nerde oturuyorsun yol bisikletimi mtb mi kullanıyorsun sen kendinle ilgili bilgileri bi acıkla tanıdıgımız kulüplere seni yönlendiririz dimi ama
 

oozden

Üye
Kayıt
31 Mayıs 2006
Mesaj
5
Tepki
0
17 yaş istanbul da oturuyorum ancak okul dışı günlerde kocaelindeyim. dağ bisikleti yarışlarışimdilik daha uygun. henüz yol bisikleti alacak param yok. öle yani.
 

Altu

Üye
Kayıt
30 Mart 2005
Mesaj
53
Tepki
11
Şehir
Eskişehir
kocaeli'deysen brisa bisiklet takımına başvursana..onlarla beraber antremanlara katılırsnı belki..

kocaelidesin ama internetten yardım istiyon çk çk :)

ben giderken, Atatürk Kapalı Spor Salonunun ordaydı en son BrisaSpor Bisiklet takımı..

aynı zamanda Kocaeli Üniversitesinin Bisiklet Kulübü var..geçen sene çok aktif bir kulüptü sanırım bu sene çok nadir faaliyet yapıyolar..Siteleri bile kapanmış..

ama "-ben yarışlara katılırım" "-kendimi bu işe vericem kendimi geliştiricem" diyosan brisaspor'la iletişime geç..sana yardımları dokunacaktır..hem mtb hem yol bisikleti için...ciddi düşünmüyorsan hiç kasma..salla gitsin kulüp falan.. sevgiler.
 

duyguny

Forum Demirbaşı
Kayıt
15 Mart 2005
Mesaj
595
Tepki
120
Şehir
Bostancı
arkadaşım türkiyede bisiklet klüpleri zaten çok sınırlı yaşın oldukça genç sayılır 1 açıdan ben geçen sene bisiklete başladığımda aynı senin durumundaydım, ama bisiklet sporu futbol akdar ülkemizde yaygın olmadığı için çok başarılı sporcular dışındaki sporcuların 1er takımı yada klubü yok genelde herkes ferdi katılıyor bende geçen sene haziranda yarışlara katılmaya başladıktan sonra hiç 1yarış kaçırmadım ve benim için çok büyük 1 tecrübe oldu kışın kaçkarın antreman yarışlarında derece yapınca pitbull team den ve atilla bisikletten teklif geldi ben bora abiyi (pitbullun kaptanı) daha öncedende tanıdığım için o takıma geçtim ama tam anlamıyla istediklerini alamıyorsun önemli olan kendini geliştirmek sormak soruşturmak mesela bu aralar 1 abimiz bana antrenman programı yazıyor, dediğim gibi yaşın erken ama şu anda hiç1 yarış koşmadıysan hiç 1 takım seni almaz ama daha iyi olmak için neler yapabilirim dersen kapımız sana açıktır, istersen beraber antremana bile çıkabiliriz, ama altu da doru sölemiş bu iş zaman işi hiç yarış kaçırmayacan haftada 5-6 kez antreman yapacaksın malzemeni temin edeceksin vs. vs...
 

aytaç

Üye
Kayıt
25 Aralık 2004
Mesaj
29
Tepki
23
Şehir
Küçükçekmece / İstanbul
ülkemizde bisiklet sporuna olan ilgi gerçekten çok az. ama en azından bisiklet federasyonu'da aynen doğu bloğu ülkelerinde olduğu gibi okullarda araştırma yapıp genç sporcu bulamaz mı ? mesela jan ullrich yanılmıyorsam doğu almanya'da okulda keşfedildi. gerçi zorla bu spora başlatılmış ama bu işe gönüllü olanlarda bulunabilir kanısındayım. federasyon bu iş için mesela üniversitelerden, veya bu işi ciddi olarak yapan satış firmalarından (yeşil bisiklet,delta bisiklet,bike and outdoor v.b.) yardım alabilir. zaten her şehirde gençlik ve spor genel müdürlükleri var.ilk etapta onlar basit bir araştırma yapabilirler. şehir bazında bu işlerin turnuvaları olmalı. şehir birincilerinin toplandığı ülke şampiyonaları yapılabilir. nasıl ki futbolda bu işi yapıyorlar bizde neden olmasın. ne kadar çok sporcu olursa o kadar çok kulüp olur ve bu işe başlayacaklar bu kadar zorlanmazlar. haydi fedarasyon sıva kolları artık :)
 

Çamur

Aktif Üye
Kayıt
18 Ağustos 2005
Mesaj
164
Tepki
33
Şehir
Büyükçekmece
aytaç kardeş fedarasyonmu dedin türkiyede varmı öylebikurum ben görmedim duymadım cumhurbaşkanlığı yol yarışlarını bile ne yazılı nede görsel basında haber yaptıramayan bir fedarasyon kaldıkı kücük yaşta teşvik yapacak cookkkk zor inşallah dileğin gercekleşir bir gün
 
  • Beğen
Tepkiler: aytaç ve hdeveci

ExtremE

Aktif Üye
Kayıt
19 Eylül 2004
Mesaj
104
Tepki
26
Şehir
Vancouver BC-Kanada


Geçen sen kocaeli üni. bisiklet klübünü başkan yardımcısıydım. Her ne kadar bana pek iş düşmesede başkanımız Ufuk çok ilgiliydi ve onun sayesinde klübümüz çok aktifdi. Bu sene başkanlığı bırakması ve benimde yardımcılığı bırakmam nedeniyle boşta kaldı. Sitemizde kapandı maalesef ancak klüp kapanmadı ve seneye yine gezilerimiz olacakdır mutlaka.
Şu an klüpde olupda yarışlara katılan benle birlikde 2arkadaş daha var. Yarışcılarımız mevcuttur yani ;) İzmit'de olduğun zamanlarda yardımcı oluruz iyi günler...
 

atillaatay

Üye
Kayıt
17 Ağustos 2006
Mesaj
15
Tepki
22
Şehir
istanbul
istanbul un tek resmi takımı var. onada atilla bisiklet kliniği ilgileniyor.lisans çıkartmak ve bisiklet sporu yapmak istiyen herkeze yardıma hazırız. kaliteli sporcularada ayrıca sponsorluk yapıyoruz. çok iyiyim destek bulamıyorum diyenlere duyurulur.
 
  • Beğen
Tepkiler: sadiye

Çamur

Aktif Üye
Kayıt
18 Ağustos 2005
Mesaj
164
Tepki
33
Şehir
Büyükçekmece


atılla bey nerelerdesiniz seninde forumda olduğunu görmek güzel

sen şimdi merakda edersin bu camur kim diye