Scudo Sports

Bir klasik restorasyonu daha...

Birisi bitirsin artik onu. :)

Scudo
kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun :D , takipteyim

Takipteyim. Kolay gelsin :)

Sayın Murat Çömez, yeni bisikletiniz bu haliyle bile çok güzel. Sizin elinizde kim bilir daha nasıl güzelleşecek, göz kamaştırıcı hale gelecek. Buradan keyifle takip ediyoruz.
Bu arada maşa hakkında marka model ve fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum, kolay gelsin.
Sevgiler, saygılar.

@Fanonn

Öncelikle tesekkürler Fanonn bey, masanin markasini bilmiyorum senelerdir garajimda duruyordu ve rengi siyahdi. Bu restorasyonu karar verdigim gün krom yapilmasi icin özel sirkete vermistim, sonuc fotograflardaki gibi oldu. Büyük ihtimal parcaladigim bisikletlerden kalmistir tam bilmiyorum ama kumlama ve kromaj 50€ tutdu. :)

bu tarz eski bisikletlerin restorasyon işlemlerinde değişmesi gereken parça ve aksesuarları hangi yabancı sitelerden temin ediyorsunuz? yurtdışından alışveriş yaptığınız sitelerin link ini verirseniz çok mutlu olurum..

bu arada önceki bianchi çalışmanızı takdirle karşılamış ve hayranlıkla izlemiştim.. bu bisikletinizin restorasyonunda da açıklayıcı bilgi ve resimleri bolca paylaşmanızı diliyorum.. kolaylıklar dilerim.. sevgilerimle

@serhat dura

Serhat bey, öncelikle bianchi calismasini begendiginiz icin tesekkürler. Insallah buda ayni sekilde bol fotografli tamamlanacak. :)

Bu tür klasiklerin parcalarini degsik sitelerden arastiriyorum ve aliyorum. Cogunlukla Ebay.de, ebay kleinanzeigen, IBC MTB Forum, Rennrad-News.de ve isvicrenin ebay sayfasi ile (link) oluyor.:in:

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez

murat bey değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim.. çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum kolaylıklar diliyorum ..

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
tebrik ederim projelerinizi takip ediyorum çok iyi gidiyor çalışmalarınız. bende yakın zaman italyan sarda yenilemeye başlayacağım sizden bişeyler kaparım diye bütün konuları izliyorum.

En sevdiğim konu tipi kolay gelsin :)

Bu proje bekliyor galiba All mountain mi öncelikte abi :)

@Murat Cömez
Cumhur bunu begendi :D

Geri