Bu seferki kaza bisikletle olmadı ve basit bir kaza değil. Çektiğim sıkıntıyı detaylı anlatmayacağım. Kaza şöyle oldu; Hemen hemen 7 metre yükseklikten beton zemine düştüm. Sol ayaktaki bir parmağın lifinde kırık var ama tam olarak ayrılmamış, sol dirsek ve bilekte doku zedelenmesi ve şişikler, alnımda dikiş ve en önemlisi de kafa tasında çatlak var. Boyun bölgesi kaslarında şiddetli ağrı ve şişik var(Bu yüzden pek yatamıyorum ve uykumda gelmediği için hiç uyuyamıyorum). Sol göz şişik ve mosmor. Sol ayak yarı alçıda. Allah'tan iç kanama yok. Kafayı çarptığım anda 20sn kadar çok yüksek bir şekilde kulak çınlaması, görüntünün tamamen bulanık olması ve dünyamın dönmesiyle yerde yığılı kaldım ama bayılmadım. O anlarda burunda kan boşalması da oldu tabi. Galiba gidiyorum dedim ama Allah kurtardı. O anki hislerimi anlatabilmem mümkün değil. 1 gece hastanede yattım. Doktor 1 ay rapor verdi. Yani 1 ay bisiklet yok ve yüzemicem.
Hayatımdaki 2. büyük kazam. Çoğu kişi spor yaptığım için kurtulduğumu söyledi. Çünkü hem kilo fazlam yok hem de sırtüstü düşmeme rağmen havada kendimi toparlayabildim. Kaslarımın da güçlü olması hasarı azalttı. Ama tabiki günüm gelmemiş, Allah'ım kurtardı çok şükür...