Scudo Sports

Bir kaza da benden

vraptor

Daimi Üye
Tepki
236
İsim
Serkan
Bisiklet
Salcano
Geçen hafta 26.06.2016 tarihinde akşam 23.30 civarı orta şeritte giden belediye otobüsü orta şeritte aniden frenledi ve ben sağ şeritte 30km/h hızla gidiyorum. Otobüsten aniden yolcu atladı frenleme işe yaramadı önce inen yolcuya sonra kaldırıma çarptıp takla attım asfaltta sürüklendim sonrasında bir 5 dakika ben yoktum. Kendime geldiğimde başımda 4 kişi vardı ve belediye otobüsü kaçmış. Polis geldi güvenlik kamerası yok etrafta otobüsün plakası yok. Sağ kalça kemiğim diz kapağım sağ ayak bileğim darbe almış ve düne kadar yürüyemiyordum dün ayaklanabildim. aman arkadaşlar dikkat...

Dosyalar

• 13494766_266128590445380_4182091009246076723_n.jpg
    13494766_266128590445380_4182091009246076723_n.jpg
    116,6 KB · Okunma: 234
Scudo
Arabalardan korkar oldum bu beni çok üzüyor.

Şimdi bir dakika.Otobüs orta şeritte duruyor ve yolcu indiriyor doğru mu anladım? Pes diyorum artık.

@Aytaç DİREK
Evet orta şeritte duruyor, yolcu indiriyor..

Çok geçmiş olsun; dikkat edin. Kim suçlu peki tam anlamadım.. En gariban sanırım otobüsten inen yolcu. Ona ne oldu.

Hadi dikkatsiz davrandı, kurallara uymadı, orta şeritte yolcu indirdi diyelim de bırakıp kaçmak nedir ya? Bu nasıl vicdandır?

@Anonim Otobüse çarpmamış ya, şoför "nasılsa ben çarpmadım, o da bana çarpmadı otobüste çürük yok." diye kendine haklılık payı çıkararak durma gereği duymamış. Öyle ya insan yaşamı önemini yitirdi.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@7haiku

Ona çarpacağımı anladığım an kendimi bisikletin üzerinden attım ve o sadece biraz sarsıldı. Durumum iyi diyordu en son. Ona sadece bisikletin kendisi çarptı üstünde yoktum bilmiyorum iyi mi ettim atlamakla ama oldu artık

@vraptor Şükür ki iyisiniz; bu durumda atlamakla iyi etmişsiniz. Yayaya çarpsanız haklılık payınız azalırdı belki. Bir de o kişinin kırığı-çıkığıyla uğraşacak, kendinizi de suçlu hissedecektiniz.

• Beğen
Tepkiler: vraptor
Cok gecmis olsun. Allah bütün bisikletlileri kazadan beladan korusun.

• Beğen
Geçmiş olsun neyseki duyarlı insanlar kalmış yanınızada size ve çaprtıgınız kişiye bir şey olmamış ciddi anlamda

• Beğen
Geçmiş olsun..
Hangi ildesiniz bilmiyorum ancak büyük şehirlerde belediye otobüslerinde gps var...
Konumu belirlenir yani..

Aypedden Tapatalk kullanarak atıldı

• Beğen
Geçmiş olsun, yolcular da bi garip. Taksideki aniden kapıyı açar, dolmuştaki arkasına bakmadan yolun ortasında iner... Ayaklanmanıza sevindim :)

Bugün bir hafta sonrasında 8 km yol yaptım ve ağrılar minimuma inmiş durumda :)

geçmiş olsun şöför için soyleyebilecek bir şey yok insan olmak başka şey adam olmak başka yapacak bir şey yok umarım bir daha başınıza böyle bir olay gelmez ALLAH cümlemizi kazadan beladan korusun :(

• Beğen
bizde asla böyle sosyal etkinlikler yapılamayacak sanırım geçmiş olsun kardeşim

• Beğen
Geri