Scudo Sports

Bir kaza da ben yaptım

Geçmiş olsun Berke,ben de nefret ediyorum böyle sağa sola girmeli yollardan,hele böyle bekleme özürlü sürücüler varsa hiç çekilmiyor maalesef :kötü:

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
Berke çok geçmiş olsun.En azından herhangi bir şey olmamış önemli sana.:srnsml:

• Beğen
hocam geçmiş olsun

• Beğen
geçmiş olsun, bugün bende bir dangalağın hatasından az kalsın kaza geçirecektim, önsezilerle atlattım, araba dar bir cadde de karşıdan gelenleri mi bekliyor yoksa bir yere yanaşacak mı belli olmayan bir modda arabasını yavaş sürüyordu, ön far flaşör modda ve güçlü olduğu için beni de arkasında farketmemesi imkanszıdı, neyse bu dangalağın sağındayken aniden önüme kırdı, meğerse park yeri arıyormuş, ben de dangalak olduğunu farkettiğim için neyse ki temkinli bir şekilde frenledim, dedim sinyal denen birşey var, sen nasıl sürücüsün dedim, adam bana mal mal bakıp yolun sağında işin ne dedi, kafayı yiyecektim, dedim senin dünyadan haberin yok bisikletlerin yolun sağında gitme hakkı vardır karayolları madde 66 yı bir oku dedim tabi okuyacak bir hali olacağını sanmıyorum, en son sen önce bir sinyal vermeyi öğren dedim gittim, yıllardır araba motor kullanırım, her zaman bir yere yanaşacaksam sinyal ya da dörtlüleri yakarım ama bizim milletimiz sinyal özürlü. Tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
Geçmiş olsun . adam okuzde olsa en azindan kavga cikarmamis bunada şükür. Ben fotoğraflara bakarak gittiginiz yolun iki seritli oldugunu goruyorum sanki , siz saga donen arabalar icin ayrilmis cepten mi ilerliyordunuz ? Yanliş goruyorda olabilirim fotograg çok net degil .

Geçmiş olsun hocam,
bu gibi durumlarda özellikle kavşaklarda dikkat etmek gerekiyor. Bilinçsiz ve bisikletlileri kâle almayan birçok sürücü var. Haklı olsanız dahi haksız duruma düşüyorsunuz. Neyse ki ciddi bir yaralanma olmadan atlatmışsınız.
Allah beterinden korusun.

Allah beterinden/tekrarından saklasın.
Karayolları Trafik Kanunu'nun bisikletle ilgili maddesini okusa dahi anlamayacak andavallarla paylaşıyoruz malesef yolları. Bunun kamyonu, otobüsü, minibüsü, otomobili ve hatta motosikleti yok malesef. Hiçbirinin bisiklete saygısı yok. Şimdiye kadar bisiklet dışında her türlüsü üzerimden/içimden geçmeye çalıştı.
Tek bir önlem alıyorum kask, eldivenden başka; dur-geçsin-devam et. Gerisi tevekkül...

• Beğen
@furkan.zaman
Yol aslında tek şerit bakınız şöyle:

2016-06-20.png

Az ileride yol genişliyor ve kesik çizgiler başlıyor.

2016-06-20 (1).png

Ben yol tek şeritken 30 km gibi bir tempoda trafiğin akışını bozmayacak bir şekilde ilerliyordum. Arkamdakinin düz gideceğini varsayarak yol genişlediğinde sağa doğru yanaştım, adam benim yanaşmamla birlikte hızlanarak solumdan geçerek sağa girdi. Çok yakın geçtiği için arabanın arkası gidona sürttü...

@Berke Bu memlekette bazılarına laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan daha zor, o sürücü de bu kategoriye giriyor maalesef, ne yapsanız ne etseniz ona hatalı olduğunu ve sizin haklı olduğunuzu anlatamazsınız. Çünkü siz araç değilsiniz sadece bisikletlisiniz, bir de koskoca adamsınız ve bisiklete biniyorsunuz hala ve en önemlisi de sinyal vermişti zaten! Konuşma bundan daha öteye gitmeyecektir, konsantrasyon ve dikkat kadar sabır da diliyorum bizlere.

@Berke çok geçmiş olsun. benzeri bir kaza benim başıma geldi, üzerinden 6 ay geçmesine rağmen sol omzum hala %100 düzelmedi. siz ucuz atlatmışsınız.

• Beğen
geçmiş olsun benim ne korktuğum şey düşmekten ziyade düştükten sonra başka bir aracın önüne savrulmak nerdeyse o senaryo yaşanmış büyük geçmiş olsun

• Beğen
Geçmiş olsun Berke,

bende geçen az kalmıştı gömmeye, İnönü stadyumunun üst tarafından karaköy tarafına inerken dolmuşun biri en soldan en sağa taksim tarafına çıkmak için hamle yapınca çarpmam için mm mesafe kalmıştı... Özellikle taksicilerin bazıları ve transporter kullanan gerzekler gerçekten ciddi sıkıntı.

• Beğen
@Berke İşte sen sağa çekilince o salak senin yavaşlayacağını düşünüyor, bisiklet nasıl olsa geçerim düşüncesiyle önüne kırıyor, düşünmüyor veya bilmiyor ki bisikletlinin o kısa mesafede durmasının daha zor olduğunu, gerçekten ucuz atlatmışsın çok geçmiş olsun. Benzer bir konu öküzün daha çok olduğu bir bölgede benimde başıma geldi neyse ki yavaştım durdum geçti öküz pedaldan ayağımı zor çıkardım neredeyse düşüyordum, geçtikten sonra napıyorsun diyerek elimi kaldırınca birde inip gelip artistlik yapmaz mı tamam dedim tam öküze çattık ne anlatabilirsin ki o anda zaten kendi konuşup kendi dinliyor bisiklet yolumu burası falan filan uçarak gideceğiz sanki a... özetle çok çeşitli öküzün olduğu bir ülkede yaşıyoruz görünmez olmakta fayda var :suspus:

• Beğen
büyük geçmiş olsun. aynı güzergahı ben de kullanıyorum ve malesef bu tarz sığırlarla ara ara karşılaşıyorum.
daha 2 hafta kadar önce de ulus parkı civarında benzer bir şeyle karşılaştım.
Adsız.png

şu bölgede yol çift şeritli, ışıklarda durduk. önümde sütaş vs. gibi bir firmanın kamyonu var, düz devam etti.
solda zaten olması gerektiği gibi düz devam eden araçlar vardı. ben de kamyonla beraber düz devam ederken, soldan sığıroğlu sığır bir taksici önüme kırdı. neyse ki amortisör açıktı, frenlerin de yardımıyla ön sağ çamurluğuna dayanarak durabildim. aslında sağa ilk dönmeye çalışırken beni gördü, yavaşlar gibi oldu. itiraf etmek gerekirse "çarpsa da bir dalsam" diye düşünce olduğu için hafiften yavaşladım, benim hafif yavaşlayıp kendisini kolladığımı görünce cesaret alıp tekrar gitmeye kalktı. sonuçta yine haşladım beyinsiz herifi, gönül isterdi ki ibret olsun diye haşat edeyim.

kadro borusunun üstüne beyzbol sopası bağlamayı düşünüyorum artık. soran olursa kadroya destek oluyor derim. şu tarz itlerin önce kafalarını, sonra araçlarını patlatmak lazım.

keşke şikayetçi olsaydınız siz de.

• Beğen
Tepkiler: Kerim A. ve Berke
Geçmiş olsun @Berke . Ucuz atlatmışsın, bir daha olmaz umarım.

• Beğen
@Aykuttasdelen
Transporter doblo fiorino modifiyeli honda civic sahin dogan gibi araçlar sıkıntı aynen

Geri