Scudo Sports

Bir kamyon dolusu çalıntı bisiklet ele geçirildi.

soner kalaycıoğlu

Forum Demirbaşı
Tepki
933
İsim
soner
Başlangıç
1968—69
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Klasik
Adıyaman'da polis ekipleri, kentte çalınan 53 adet bisikleti yaptığı çalışma sonucunda hurdacıda ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nün Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 1 yıldır çalınan toplam 53 bisikleti hurdacıda ele geçirdi. Yaptıkları istihbari çalışma neticesinde çalınan bisikletlerin madde bağımlısı ve Suriye uyruklu 5 kişi tarafından çalındığı ve bunların hurdacıya satıldığı tespit edildi. Polis ekipleri, takibe aldıkları hurdacı, bisikletleri kamyona yüklerken suçüstü yaptı. Çalıntı bisikletleri bilerek alan ve hurdalıkta sağlayan hurdacı Osman D., bisikletleri kamyon ile Osmaniye'nin Kadirli ilçesine satmak istedi. Bisikletleri kamyona yükleyen şahsın İmamağa Mahallesi'ndeki hurda deposuna da operasyon düzenlendi. Operasyonda hurdacı Osman D. ile birlikte kamyon şoförü N.E. gözaltına alındı. Polis, el koyduğu kamyonu Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirerek, çalıntı bisikletleri muhafaza altına aldı. Çeşitli marka ve modellerde olan 53 adet bisiklet içerisinde, Sağlık Bakanlığı tarafından illere öğrencilerin spor yapmaları için gönderilen ücretsiz bisiklet de bulunuyor. Ele geçirilen bisikletlerden bazılarının sahipleri gelerek bisikletlerini teslim aldı. Gözaltına alınan iki şahsın emniyetteki ifadeleri sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Kaynak: Bir Kamyon Dolusu Çalıntı Bisiklet Ele Geçirildi.

(link)

Scudo
Kayseridede böyle bir operasyon yapılması mümkün mü acaba benim bisikletim çalındı polis kamera kaydını almaktan başka bişey yapmadı kamera kaydı da yanlış o_O

@kerem E sağ olun. Bisiklet çok pahalı bişey değildi ama manevi yönden benim gözümde pahalıydı ara sıra bakıyorum letgo filan ama yok :agla:

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@kerem E bit pazarına da gittim ama çalıntı bisikletleri sabahın erken saatlerinde çıkarıyorlarmış öyle duydum ben gittiğimde hiç bişey yoktu ortada şimdiye kadar satılmıştır bile :acpsnr:

Ayrıca ilgilendiğiniz için teşekkürler. :harika:

@samurusov inşallah suriyelidir benim bisikleti çalan çünkü insan artık tedirgin olmaya başlıyor hırsızlık son zamanlarda çok arttı ve bunun bi nedeni olmalı !

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
ya emniyet bunlara tuzak kursa aslında. Bir yere yem gibi bisiklet koysa, bisikleti götüreni götürseler.. Ama götürseler ne yapacaklar 2 gün sonra serbest,,, hırsızlığında suçu yok artık

• Beğen
Tepkiler: Hakan38 ve kerem E
Geri