Scudo Sports

Bir haftalığına sahilden Samsun Amasra (1. bölüm)

@Veliuyar Merhaba. Fotoğrafçılıkla beş senedir amatör bir şekilde uğraşıyorum. Bisiklet seyahat fotoğraf bir araya gelince duygu aktarımı daha kuvvetli oluyor. Bisiklet yolculuğunda fotoğraf çekmenin sıkıntılı ve zor tarafı, cep telefonunda çekim yapmak kadar pratik değil, Her yerde duramıyorsunuz. Bisikletten inip hazırlık yapmak fotoğraf çekmek uzun bir vakit alıyor. Elimden geldiğince fotoğraflamaya çalıştım. Saygılar.

Scudo
Sayın @five merhaba.
Aynı rotayı daha önce geçen arkadaşlara anılarını canlandırma fırsatı sunduysam yazım amacına ulaşmış sayılır ;)
Benim de en çok yorulduğum aralık İnebolu- Cide arası olmuştu. Telefonumdaki parogram 105km 3000 m yükselmeyi gösteriyordu. Benim kapasitemin çok
üstünde bir etap. Yaşadığım duyguları tahmin ettiğinize eminim:bsmagryr: :confused:Cide Amasra arası dediğiniz gibi ortalama zorlukta. Bahsettiğiniz tüneller açıldı. İçinden bizzat geçtim.
İnceburun'dan Amamur'a Türkiye' nin en kuzeyinden en güneyine faklı bir yolculuk olur. Tabi üç bölge geçilecek. İnşallah fırsatınız olur. Benimde planlarımda her sene bir hafta on günlük turlarla Türkiye'nin sahil kesimini dolaşmak var. Ya nasip.
Selamlar saygılar. :harika:

• Beğen
Tepkiler: five
Bafra'ı özledim ya, fotoğrafları görüncede iyice özlem kabardı... Kaç senedir iş güçten gidemiyorum:/

• Beğen
Tepkiler: karaduman61
Çok keyifle okudum.. Yatağa uzanmış, kucağımda bilgisayar, o kıyıları gezdim fotoğraflar eşliğinde.. :)
Pedalınıza, ruhunuza sağlık..

• Beğen
gercekten cok güzel bir tur.Paylaştıgınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tebrikler. Çok güzel anlatıp güzel fotolarla süslemişsiniz. Ah bir de şu çöpler olmasa. Turların maalesef en sadık nesneleri:booo:

• Beğen
güzel fotoğraflar güzel anlatım turunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Dağ bisikletiyle şehir yolunda seyahat etmenin zorluğunu yaşadınız mı?

• Beğen
Turunuz çok güzel olmuş ayağınıza ve ağzınıza sağlık Allah izin verirse Sizden çok geç olsada Nisan 2017 sarıkamış'tan karadeniz sahilinden Çanakkale'ye gideceğiz

• Beğen
Teşekkür ederim.@77osman @Bisikletli Gezgin @ÖzgürLevent @cenkpasha . Bayağı uzun bir tur olacak o zaman. İnşallah hedefinize ulaşırsınız. Benim tavsiyem çok uzun tur değilde gideceğiniz yeri kısım kısım bölerek gitmeniz olabilir. Tabi tercih sizin. Saygılar ;) @tayfun52 Teşekkürler biraz geç cevap yazıyorum kusura bakma yok yaşamadım diyebilirm önemli olan yola çıkmak sonuçta aylarca, yıllarca yollarda bisiklet sürmüyoruz. Kısa yapılacak turlarda ayrıntılara çok takılmayın.

• Beğen
Tepkiler: ÖzgürLevent
Evet uzun olacak geçen sene Konya'dan-Çanakkale'ye 8 günlük bir turumuz olmuştu inşallah bu turu tek seferde yapacağız.Ayrıca tarihim yanlış olmuş nisan 2018 olacaktı

• Beğen
Amasra benim memleket. Bu yaz bende oralarda turladım. Zor yol ama manzaralar doğa her şeye değiyor. Tebrikler.

• Beğen
Bu turun devamı ya da yaptığınız başka turlar varsa onları bekliyoruz hocam; ağzımıza bir parmak bal çalıp bırakmayın bizi böyle :(

Çok beğendim. Turlarınızın devamını bekliyoruz.

Tebrik ederim.Sen de şerbeti aldın artık.Devamı gelir.

Geri