Scudo Sports

Bir haftalığına sahilden Samsun Amasra (1. bölüm)

gençliğimin yarısı amasrada geçti nerdeyse sizinde beğendiğinize eminim oraları bu arada turunuz süper olmuş

Scudo
Bisiklete büyük bir hevesle başlamıştım. Ancak belirli bir süre sonra bu yolda ilerleyemeden hevesim bazı sebeplerden ötürü kırılmıştı.Bazen insanın hayatının belirli dönemlerinde kırılma noktaları olur.Benim kırılma noktalarımdan biride Derinçay a (gotanaya) yolumun düşmesi ve de Emin öğretmenimle tanişmiş olmamdır.Bisiklet tutkum değerli meslektaşım saygıdeğer abim Emin öğretmenim sayesinde yeniden alevlendi.Birlikte görev yaptiğimiz 1 yıl içerisinde kendisinden her anlamda çok şey öğrendim. Sizin huzurunuzda kendisine bir kez daha teşekkürü bir borç bilirim.İyiki varsın Üstad.Aslında bu yola birlikte çıkacaktık, ancak bazı sebeplerden ötürü çıkamadık.Şu an bu yazıyı okurken ve de fotoğrafları incelerken o an yaşanan her şeyin içerisinde buldum kendimi işte bisiklet sporunun en güzel tarafı da insanların hayatlarına dokunabiliyor olmasıdır. Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş Emin öğretmenim seninle bu yolculuğun içerisinde olmak çok güzeldi .Bunu biz bisiklet sporuna gönül verenlere yaşattığın için teşekkür eder saygılarımı sunarım. Bìr sonraki turda birlikte olmak dileğiyle

@karaduman61 Hocam 2. Bölümü ne zaman yazacaksınız sabırsızlıkla bekliyoruz

Bisiklet turu ve fotoğraf paylaşımınız için teşekkürler. Gerçekten tur fotoğraflarınız fotoröportaj tadında olmuş. Bu fotolardan çok rahat bir fotoğraf sergisi açabilirsiniz. Üç yavru köpeğin bakışları muhteşem !!! Diğer fotoğraflar da birbirinden güzel, ama hangisi en iyisi derseniz yavru köpekler fotosu en güzeli. Gözlerinize sağlık, nice böyle güzel turlar dilerim.

Keyifle okudum.. Emeklerinize sağlık. Devamını merakla bekliyeceğim...

mükemmel bir yazı mükemmel bir sunum ağzınıza sağlık hocam,bende havalar ısındıkdan sonra samsun-sınop turunu planlıyorum varmı öneriniz? @karaduman61

Çok güzel bir tur olmuş, tebrikler. İkinci bölümü sabırsızlıkla bekliyorum..

Coğrafya eşsiz olunca sunum da bir o kadar kaliteli keyifli ve izlenebilir oluyor. Emeğinize sağlık.

Fotoğraflarda, anlatımınızda muhteşem..Ayağınıza sağlık.ikinci bölüm sabırsızlıkla bekliyorum.:harika:

Ayağınıza sağlık fotoğraflar ve yorumunuz çok iyi nice güzel turlara darısı başıma.:D

@Ayyıldız28 Kardeşim tarif ettiğin duygular benim içinde geçerli. Bimukabele. Geçtiğim sene beni dağlarda yalnız turlamaktan kurtardın. İnşallah sağlık sıhhatimiz yerinde olur da başka bir tura beraber çıkarız. Bende birlikte tura çıkmayı çok isterdim ama biliyorsun :) @ceyhunözkan @ekren gökhan @ÇaNakkaLeRuHu @gezginn_33 @MURAK @mhd @Kürşatt @mustafa üzümcü @mustafa üzümcü @barış barış
@cagdascaneroglu
@oalmali @bisiklethobimiz @ilker Coşkun @SerkanH @nuruasakir @Kürşatt @Yavuz.M @Candan Biberci @recep24ank @phardon @Togursamsun @Bahri Kaplan @cagdascaneroglu Güzel duygularınız ve içten mesajlarınız için teşekkür ederim. Önerilerilerinize de her zaman açığım.
İkinci bölümü de atacağım en yakın zaman da ama Amasra da turum son buldu. :) Birinci bölüm kadar uzun değil.
@meiakanze Samsun'dan Sinop turu bir gününüzü alır. Son 30km rampalarla biraz yoruyor. Sinop'ta bir gün kalıp geride dönebilirsiniz. Ama bir gün kalırım derseniz Sinop merkezi bir günde gezebilirsiniz. Sinop'un yaklaşık 15,20 km yakınında bulunan Akliman, Hamsilos, İnceburun. Sarıkumu'da gezmenizi tavsiye ederim. Tabi Sinopun girişinde Erfelek şelaleri ayrımı var. Orası da gezilmesi gereken bir yer. İşin özü Sinop turlamak için Mükemmel bir şehir.

Çok güzeldi kendimi kaptırdım valla :) Emeğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: karaduman61
Tebrikler cok guzel bi tur olmus pedaliniza saglik. Forumda en sevdigim yazilar bu tur yazilari ikinci bolumu merakla bekliyorum.

• Beğen
Adaşım Emin sana sponsor bulalım Türkiyemizi gez fotola ve anlat ingilizceye de çevirip internet üzerinden dünyayla paylaşalım.Sen de var güzellikleri gören göz aktaran kalem ve sıcacık bir yürek.2 bölüm için çok bekletme

• Beğen
Tepkiler: Ayyıldız28
hocam bir samsunlu olarak kurucaşilede sizi misafir etmek isterdim:) bu rotayı planlamıştım fakat cesaret edemedim. tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ayyıldız28
@GLN @CyCLOPATH arkadaşlar teşekkürler.;) @Togursamsun Adaş teşekkür ederim.:) Bisiklet sürmek için güzel bir şehirde yaşıyorsunuz, şanslısınız. Bu işe kendini adayan çok insan var. Biz onların yanında devede kulağız. Elimizden geldiğince aktarmaya çalıştım. @turul t. nazik teklifiniz için saolun. Cide ye gelmeden Kurucaşile de konaklamayı planlamıştım ama kısmet olmadı. Ben sürekli yükselti farkı yerlerde sürmeme rağmen zorlandığım yerler oldu. Yolculuğa çıkmadan iyi bir antıreman yapmanızı öneririm.:harika:

• Beğen
Tepkiler: turul t.
Fotoğraflardan bazıları gerçekten çok etkileyici. Fotoğrafla ileri düzeyde ilgilenmiyorsanız bile bence geç kalmayın, bu sanatla ilgili sizde cevher var bence...

• Beğen
Sayın @karaduman61 merhaba,

Önce bu güzel turu bu kadar güzel fotoğraflarla paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Fotoğraflarınızı görüp, tur yazınızı okuyunca, herkesin kendi turları için olduğu gibi olduğu gibi benim de, eski turlarım aklıma geldi. Sizin gibi yalnız bir biçimde geçmiştim bu yolları. Sizin gibi sürekli inip çıkan Cide- İnebolu rampalarında yorulmuştum. (Benim rotam İstanbul'dan Samsun'aydı. Samsunluyum. ). İnsanlarla sohbet etmiştim. Kim bilir belki biriler için de Rus ajanı değil ama Alman ajanı olmuşumdur. :)

Fotoğraf eğitiminiz olduğunu anlıyorum karelere bakınca. Gerçekten çok güzel kareler yakalamışsınız. Turun geri kalanında da bu kadar güzel kareler göreceğime eminim. Cide-Amasra arası yokuşlar da fena değildir ama bir Cide-İnebolu hissi yaratmaz. :) Hatta belki yapılan tünel açılmış bile olabilir siz geçerken. :)

Önümüzdeki yaza belki ben de Sinop'tan sizin gittiğiniz gibi önce İnceburun'a ardından İnebolu'ya sonra da gidonu sola çevirip Anamur'a yol alacağım. İstek var ama bakalım fırsat olacak mı ?

Selamlar

Kazasız ve keyifli turlar

five

Geri