Scudo Sports

Bir günde maksimum kaç km sürdünüz?

Işıklar Gazisi

Forum Demirbaşı
Tepki
651
Bisiklet
Mosso
Hepimiz bazen kısa bazen uzun, bazen haftalarca bazense günübirlik, bazen hafif bir çanta bazen heybeler ile turlara çıkıyoruz demirden atlarımızla :kyfmyrn: Ve bolca da keyif alıyoruz. Ancak hangi durumda turladığınız değil de sorum şu olacak:
Bir günde (24 saat :D ) maksimum kaç kilometre sürdünüz?

Scudo
80 km

Dağ bisikleti ile 26x2.10 lastık

Uzun bir aradan sonra yeni başladım. Hafta sonu 11 km. 5 km sürekli tırmanma. 6km düz ya da iniş. Paslanmışım.:(

Ağrıdan sızıdan kıpırdamayan, sürekli kilitlenen dizimi çalıştırmak için geçen yıl bu zamanlar günlük 10 km'lerle başlamıştım bisiklete.
Başlığı görünce bir bakayım dedim nerelere gelmişiz. 30-40 Km altına inmez olmuşum antrenmanlarda. Günlük en uzun sürüşüm 165 Km olmuş. Dağ bisikleti sürüyorum bunun üstüne çıkamam sanırım. Sürekli yoldan çıkıp araziye girme huyum yüzünden motor taksam daha fazlası olmaz zaten :)

Konuyu açtım ama benim maks şimdilik 30 km kadarcık :acpsnr::komik:
Ama çalışıyorum. Hedefim yazın bir günde tur Bisikletim ile Ankara'dan Afyon'a (245 km) bir günde varabilmek. Yaklaşık 1800m tırmanış var yani aslında çok da fazla engebeli sayılmaz. Ama işte çok çalışmam lazım cooook. Önerisi olan varsa seve seve dinlemeye hazırım :koptum:

300+ km hedefim vardı, 322 km sürdüm. Yol bisikletiyle. Hatta forumda başlık açarak paylaşmıştım. Sabah güneş doğarken yola çıktım, akşam 23:00 sullarında evdeydim. Molaları serbestçe yaptım. E haliyle arkamızda takım destek arabası yok) Hatta gidip kafamı bile yıkadım.

Çok güzel duygu. Yorgunluğu elbette var, hatta zihinsel olarak yıpratıcı ama insanın bütün duyuları açılıyor. Kendi sınırlarını görmeye dair bir hikaye. Tavsiye ederim. Bu sefer hedef 400 km. Bakalım kısmet.

Burda Osman Şirin'in obeziteye dikkat çekmek için yaptığı 500+ kilometreden bahsetmemek olmaz. Kendisi bilinen yegane rekortmen. Başkaları da dener umarım.

Afyon-Nazilli 303 km 10 saat 1 dk pedallama süresi. Sabah 7 de afyondaki evimden çıktım akşam 7 de nazillide ailemin yanındaydım:harika:
Not: Bisiklet Salcano xrs 030 tiagra

@Işıklar Gazisi
Ben de yeni sayılırım. Şimdiye kadar yaptığım en uzun tur, Dikmen- incek çevre yolu bağlantısı istikametinde 35 km.

Hafta içi iki akşam, hafta sonu 1 sefer sürmeye çalışıyorum. Katılmak isteyen olursa birlikte pedallayabiliriz..

298 km Eskişehir-bandırma. 5300 mt dikey irtifa kazanımı, 6000m iniş ve 10k kalori.
Bir önce ki günde 240 km Ankara-eskişehir yaptık.
Bursa otobanından karacabey'e girene kadar lanet okudum bursaya,78 km ne su ne yiyecek... En sonunda karayolları aracını durdurup su istedik.
(link)

strava yoktu 5 sene önce

Bursa otobanını tırmanırken bir video çekmiştik, buldum. Biraz geyik, biraz sohbet, birazda 23 yaşın getirdiği konuşma tarzı var idare edersiniz :)

300 km ve üstü yapmış arkadaşları ayakta alkışlıyorum :) Azimli çalışmalar ile bu yaz İnş. ben de 300 olmasa da bi 250 km tamamlamak hedefim. Azmin elinden kurtulan olmaz. Günlük 30 km (450m tırmanış) çalışma yapmaya çalışıyorum haftada en az 3 defa. Ayrıca şu vizeler geçsin çevre ilçelere de günübirlik turlar ile önce bi 100km ve üstüne ısınmaya çalışacağım. Bakalım ne olacak.

Hocam okudukça gerçekten gaza getirdiniz bakın beni :D

135 km toplam mesafe
22km/s ortalama
26*1.50 lastikli mtb

maksimum sürüşümü geçen pazar yaptım. (link)
sürüş öncesi sıfırladığım km göstergesine göre 132, strava'ya göre 109,5 km
ben durmasam da telefonda sık sık kayıt duruyordu. farkettiğim zamanlarda kayıtı kendim tekrar başlattım. farkedemediğim zamanlar ise kayıt dışı kaldı. gösterge ile strava arasındaki fark bu sebepten.

• Beğen
Tepkiler: wildboytam35
Geri