Scudo Sports

Bir Günde 220 km. -1800 Metreye, Zigana'ya Tırmanış-

Scudo
Tebrik ederim. Çok güzel yerler fakat çok fazla rampa ve tünel var. Gerçekten tebrik ediyorum. Birde olayları çok güzel anlatmışsınız. hani o Gıcık diye bir yer varya orada espri de çok hoşuma gitti . Başarılarının daim olması dileklerimle...

Merhaba

Bir türlü ayrıntılı görmek nasip olmadı şu Karadeniz bölgesini. Ama güzelliklerini sayende gördük. Tabii sen acıyla karışık değişik duygular içindeydin ama :)

Gerçekten oldukça zor bir parkuru tamamlamışın ve kare kare görüntülemişsin.

Tebrikler...

Tebrik Ederim Abi..Zorlu bi yolculuk olmuş ama sana deneyimkazandırdığına eminim :)

Blaxiss ciden güzel ve bir o kadar zorlu bir gezi yapmışsın.Helal olsun diyorum sana.Karadenizde yapıpta forumda yayınladıpın gezileri büyük bir zevkle takip ediyorum.Aslında size çok yakınım.(Ordu'dayım :)) Fakat şu anki staj ve diğer dertlerimden dolayı bisiklete bile binemiyorum.Ama aklımın bir köşesinde seni Ordu'ya davet edip buradaki bi kaç güzelliği gezdirmek ve seni misafir etmek vardı fakat bi türlü işler rast gitmiyor işte :S Gezilerine devam etmen ve bizimle paylaşman dileğiyle.

merhaba
fotolar ve anlatım öyle keyifli idi ki.sanki film izlercesine kaptırdım.gittiğin yerler çok güzel rüyamda bile göremediğim güzellikler.ama ürperdiğin ve korktuğun anları öyle iyi yansıtmışsınki sanki o tünellerde bende korku yaşadım diyebilirim.kısaca harika bir gezi olmuş seni tebrik ediyorum.orada yaşadığın tüm olumsuzluklara karşı bize bu anları tattırdığın için çok teşekkür ederim.

valla hocam ne diyeyim 5 senemi trabonda geçirdim bende küçük turlar düzenledim ama benimkiler bukadar uzun boylu değildi.. artık trabzonda değilim
keşke daha ısrarcı olsaydım ve yapsaydım dedirttin, helal olsun..

bu arada karadenizde tur için harita arayışı içinde olan arkadaşlar yardımcı olabilirim... mxx_mutant@yahoo.com mail atmaları yeterli olur...

Tek kelimeyle BRAVO, tam bir mücadele turu, 28km.lik tırmanışlar..zor işler bunlar. Yazım dilin ve fotoraflaman da çok başarılı, tekrar tebrikler.
Not: aklıma gelmişken bu tarz turlar için kaliteli yün bisiklet jersey bulmaya bak.
Biliyorum yün kelimesi bu sıcaklarda ürkütücü, fakat akreliksiz saf yün seni sıcaktan ve soğuktan ciddi korur. Benim bildiğim avustralya yünleri en iyisi.
internette "bicycle tour clothing" gibi başlıklarla ara istersen..
Mustafa İçdağ

Geri