- Tepki
- 123
- İsim
- Mustafa Z. YILDIZ
- Bisiklet
- Specialized
Adapazarı-İzmit-Yalova-Pendik-İzmit-Adapazarı: 216 km
Tour de Lapierre
Merhabalar,
Sabah kahvaltısını Gölcük'te, 10 çayını Yalova'da, öğlen yemeğini İstanbul'da, beş çayını İzmit'te, akşam yemeğini de Adapazarı'nda evimizde yediğimiz yeme-içme odaklı keyifli bir turun hikayeciğidir vesselam...Yol arkadaşlığı için Serkan Baş'a çok teşekkür ediyorum, sayesinde kilometreler ne zaman bitti anlayamadım..Yalova'ya kadar yollar oldukça iyi, cam kırıklarından bahsetmek istemiyorum!
Adapazarı'ndan çıkış: 06:45 gibi..

Gece geç yatınca sabah ancak kalkıp 2 haşlanmış yumurta ile yola çıktım, Serkan ise bir çatal kadar peynir..Gölcükte çay ve biraz börek iyi geldi..

Bir çay ve börek-ayran ikilisinden sonra Yalova'ya devam ediyoruz..

Tempo yapılırsa ortalama yapmak kolay, Adapazarı-Yalova arası ya dümdüz ya yokuş aşağı

Yalova'ya gelince geri dönmek istemiyoruz, hava 11 gibi ve güneş altında sürmek bizi asfalta yapıştırabilir. İDO ile Pendik'e geçip öğle yemeği ve dinlenme vakti ayırıyoruz kendimize..
Affınıza sığınarak tavuk şişlerimi yiyoruz

Pendik'in sıcağı bizi çimlere yapıştıyor, bir ağaç gölgesinde dinleniyoruz...

Olmazsa olmaz pozumuzu ihmal etmek olmazdı (Serkan Baş)...

Artık dönüş vakti...Gebze-Dilovası-Hereke gibi hiç sevmediğim, kamyonlardan çok korktuğum, sağlam rüzgar yediğim(iz) bir dönüş yolumuz oldu. İzmit'ten sonrası oldukça rahat..

Eve dönüş fotoğrafını sanırım hesap makinasıyla çekmişiz

Strava linkinu buyrunuz..
(link)
Selamlar, saygılar...
Tour de Lapierre
Merhabalar,
Sabah kahvaltısını Gölcük'te, 10 çayını Yalova'da, öğlen yemeğini İstanbul'da, beş çayını İzmit'te, akşam yemeğini de Adapazarı'nda evimizde yediğimiz yeme-içme odaklı keyifli bir turun hikayeciğidir vesselam...Yol arkadaşlığı için Serkan Baş'a çok teşekkür ediyorum, sayesinde kilometreler ne zaman bitti anlayamadım..Yalova'ya kadar yollar oldukça iyi, cam kırıklarından bahsetmek istemiyorum!
Adapazarı'ndan çıkış: 06:45 gibi..

Gece geç yatınca sabah ancak kalkıp 2 haşlanmış yumurta ile yola çıktım, Serkan ise bir çatal kadar peynir..Gölcükte çay ve biraz börek iyi geldi..

Bir çay ve börek-ayran ikilisinden sonra Yalova'ya devam ediyoruz..

Tempo yapılırsa ortalama yapmak kolay, Adapazarı-Yalova arası ya dümdüz ya yokuş aşağı

Yalova'ya gelince geri dönmek istemiyoruz, hava 11 gibi ve güneş altında sürmek bizi asfalta yapıştırabilir. İDO ile Pendik'e geçip öğle yemeği ve dinlenme vakti ayırıyoruz kendimize..
Affınıza sığınarak tavuk şişlerimi yiyoruz

Pendik'in sıcağı bizi çimlere yapıştıyor, bir ağaç gölgesinde dinleniyoruz...

Olmazsa olmaz pozumuzu ihmal etmek olmazdı (Serkan Baş)...

Artık dönüş vakti...Gebze-Dilovası-Hereke gibi hiç sevmediğim, kamyonlardan çok korktuğum, sağlam rüzgar yediğim(iz) bir dönüş yolumuz oldu. İzmit'ten sonrası oldukça rahat..

Eve dönüş fotoğrafını sanırım hesap makinasıyla çekmişiz

Strava linkinu buyrunuz..
(link)
Selamlar, saygılar...