Scudo Sports

Bir gün, dört şehir: 216 km :)

Tepki
123
İsim
Mustafa Z. YILDIZ
Bisiklet
Specialized
Adapazarı-İzmit-Yalova-Pendik-İzmit-Adapazarı: 216 km
Tour de Lapierre ;)

Merhabalar,
Sabah kahvaltısını Gölcük'te, 10 çayını Yalova'da, öğlen yemeğini İstanbul'da, beş çayını İzmit'te, akşam yemeğini de Adapazarı'nda evimizde yediğimiz yeme-içme odaklı keyifli bir turun hikayeciğidir vesselam...Yol arkadaşlığı için Serkan Baş'a çok teşekkür ediyorum, sayesinde kilometreler ne zaman bitti anlayamadım..Yalova'ya kadar yollar oldukça iyi, cam kırıklarından bahsetmek istemiyorum!

Adapazarı'ndan çıkış: 06:45 gibi..
IMG_3117.JPG

Gece geç yatınca sabah ancak kalkıp 2 haşlanmış yumurta ile yola çıktım, Serkan ise bir çatal kadar peynir..Gölcükte çay ve biraz börek iyi geldi..

IMG_3120.JPG

Bir çay ve börek-ayran ikilisinden sonra Yalova'ya devam ediyoruz..

IMG_3126.JPG
Tempo yapılırsa ortalama yapmak kolay, Adapazarı-Yalova arası ya dümdüz ya yokuş aşağı ;)

IMG_3130.JPG

Yalova'ya gelince geri dönmek istemiyoruz, hava 11 gibi ve güneş altında sürmek bizi asfalta yapıştırabilir. İDO ile Pendik'e geçip öğle yemeği ve dinlenme vakti ayırıyoruz kendimize..

Affınıza sığınarak tavuk şişlerimi yiyoruz :)
IMG_3156.JPG

Pendik'in sıcağı bizi çimlere yapıştıyor, bir ağaç gölgesinde dinleniyoruz...

IMG_3162.JPG IMG_3170.JPG

IMG_3191.JPG

Olmazsa olmaz pozumuzu ihmal etmek olmazdı (Serkan Baş)...

IMG_3209.JPG

Artık dönüş vakti...Gebze-Dilovası-Hereke gibi hiç sevmediğim, kamyonlardan çok korktuğum, sağlam rüzgar yediğim(iz) bir dönüş yolumuz oldu. İzmit'ten sonrası oldukça rahat..

IMG_3211.JPG

IMG_3218.JPG

IMG_3226.JPG

IMG_3230.JPG

Eve dönüş fotoğrafını sanırım hesap makinasıyla çekmişiz :pIMG_3234.JPG

IMG_3237.PNG

Strava linkinu buyrunuz..

(link)

Selamlar, saygılar...

Scudo
Güzel bir tur, tabii her yiğidin harcı da olmadığına not olarak eklemek gerek. :)

Hay maşallah, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin ve yüzünüzdeki tebessümler eksilmesin.. Darısı biz amatör bisikletçilerin başına diyelim, saygılar ~

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Z. YILDIZ
Ayaklarınıza sağlık çok güzel bir tur olmuş, bizlerle paylaşmanız içimizdeki tur ateşine bir parça daha kömür attı. Yanıyor yanıyor hep yanıyor.

• Beğen
@Mustafa Z. YILDIZ

Tebrik ederim Mustafa. İyi bir performans turu olmuş. Benzer bir amacım var benimde. İstanbul Maltepe çıkış. İzmit körfezden Yalova. Bunun için E-5 i kullanmak ürkütücü geliyor. Başka yolda yok maalesef. Ortalama hızınız gayet başarılı.

Benim makina 26'' ve mtb olduğu için o hıza ulaşmam pek mümkün değil ama şansımı deneyeceğim :)

Helal olsun guzel tur olmuş. Yolda hızlı treni gördünüz mü ?

vay be çok keyifli olmuş sanki :) tebrikler...

• Beğen
Güzel ve keyifli bir gezi olmuş gördüğüm kadarı ile. Artı olarak 216 km de herkesin katedebileceği bir mesafe değil bana göre en azından şimdilik benim için

• Beğen
@Adem Kaya Teşekkürler, Tren gördük mü emin değilim :)
@Mustafa Yasin Yeter Teşekkürler, oldukça keyifliydi, tur sonunda bir 100 km daha olsa giderdik sanki ;)
@Mr. BlacK Teşekkürler, bence isteyen ve kondüsyonu olan herkes gidebilir, daha güzel turlar sizin olsun..
@ismail.yüksel Teşekkürler, tavuk şiş iyidir, yanında bulgur pilavı ve ayran ile bambaşka..

Teşekkür ederim hocam gerçekten zevkli eğlenceli yer yer adrenalini yüksek bir tur oldu...heleki o kamyonlarin emniyet şeridi olmadığı zamanlarda bizi savunduğu zamanlar fenaydi :) biz keyif aldık inşallah daha birçok güzel tur yapariz @Mustafa Z. YILDIZ hocam

• Beğen
Tebrikler. Kondisyon sağlam belli ki :)

• Beğen
Harika bir tur daha. Ancak bir günde 216 km benim için tek kelime ile imkansız. İmrenmemek elde değil.

• Beğen
Geri