Scudo Sports

Bir Gary Young' un Doğuşu...

Doruk Atay

Forum Bağımlısı
Tepki
1.380
Çoğumuzun tanıdığı x4tune Mustafa nın kendi bisikletini ben aldıktan sonra onada bir tane toplamak gerekti vede sonunda onada yine üst seviye bir bisiklet topladık... Parça listesini yazma gereği duymuyorum herşey ortada zaten ayrıca merak ettiğiniz birşey olursa sorun buradan cevaplarım. Yapım aşamasından itibaren son haline kadar olan fotoğraf serisini aşağıya koydum, keyifli seyirler...

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Kadrodaki ağaç desenini gerçek sanan "arı" da iyiydi:):)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
mükemmel bir bmx olmuş. doruk ellerine sağlık. mustafa abim içinde hayırlı olsun diyorum. gerçekten tatlı bir bmx olmuş.gayet şık ve pro bir bmx karşınızda:) iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..

saygılarımla,psychobmx!

• Beğen
Tepkiler: Extrem3-Park
Harika olmuş Mustafa abi, sürerken de bol bol görmek dileğiyle:)

Doruk bi sorum var, bunun ve senin bmx'in tüm parçaları temin ettiğiniz yer X4tune mi yoksa internetten getirdiğiniz parçalar da oldu mu?

Mustafa abi hayırlı olsun bmx in harika gözüküyor.
İnşallah ilerde bizede nasip olur böyle bmxler...
Doruk abiyede fotoğrafları paylaştığı için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: anze1
bmx ten pek anlamam ama harika görünüyor.hayırlı olsun. ve bi sorum olucak acaba ne kadara mal oldu komple?

• Beğen
Mustafa abi yine yapmış yapıcağını, helal olsun be bu adam işi biliyo :p Tur da istenmez ki şimdi gönül rahatlığıyla..

• Beğen
@by_fatih

Fiyat konusunda hiçbirşey söyleyemem... Sonuçta Mustafa kendi dükkanındaki malzemelerle topladı...

• Beğen
Tepkiler: by_fatih ve anze1
muhteşem bır bmx renklerıyel adeta bir doga makınası

Harika görünüyor.. Kazasız belasız kullanır inşallah..

bencede harika ama bisikletin duruş tarzından street mi flatmı rampa mı anlamadım ben :) ama hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak dileğiyle :)

@misti

Street tabiikide.. 20.5" kadro, 8.25 lik gidon, Odyssey SevenKA jant seti, 2.20 lik lastikler falan gayet başarılı bir street bisikleti hemde.

Geri