Scudo Sports

''bir garip tur'' erikli..

@enver avcı

enver üstad sağolasın ....

:in: :in: :in: :in:

evet indiğimiz noktadan suha ile benim ev 8 km yazdı toplam 44 km artı 12 km artı 27 km
dönüşte 27 km artı 12 km toplam 130 km yapmışım ....

not
enver bundan sonra erikli ve su düşen yapacağız sen minibüsle gel gene eskihisara yalnız kalabalık gelirsen dönüşte ben eskihisardan bostancıya kadar topuklarım yalnız dönüşte minibüsün arkasından baktım dönüş istikametinde yol karanlık ters taraftan tuzla o da tehlikeli ama ne yapalım inadım inat tren ve lüks feribot bana yasak yavaş tempo ile ters yoldan tuzlaya kadar ulaşırım zati gezbe - tuzla arası fazla sayılmaz ....

Scudo
belli ki çok eğenceli birtur olmuş.paylaşım için teşekkürler.anlatım ve resimler herzamanki gibi mükemmel.

@Kudret Kurtcebe

Abi ben çok sevdim o güzergahı. Delmece Yaylası'na da çıkalım!!!

@semir karabulut

delmece yaylası semir dostum onun için çok erkenden yola çıkmak gerekecek
bence bu delmece olayını kadıköy istikametinden yapmak en mantıklısı turyol ile çınarçığa dönüşte eskihisardan dönülür ve tabi sen o yolda karanlığa kalacaksın semir maltepe tarafına doğru eğer bir taşınma durumun olursa çok iyi olur senle dönüşü eskihisardan tuzlaya yaparak sen maltepeye basarsın ben erenköye yalnız 13 ytl motor dönüşte 3 ytl de feribot a 16 ytl yol parası 10 kağıtta yemeğe 26 ya bağlarız işi ... turyol da bisiklet parası almıyorlar zati kış sezonu başladı yalnız motor seferleri olmayabilir bakalım ....

@Kudret Kurtcebe

Abi yapalım ben taşınmamış olsam da Maltepe'de kalabilirim arkadaşta bi geceliğine falan;)

dostlar ....
bu kış erikli su düşen ve delmece yaylası yapacağım
yalnız açıkçası dünyanın parasını verip oralara gitmek benim için anlamsız olmakta bisiklete biniyorsak 16 ytl yol parası niye vereyim haaaaaaaa makul sayı 6 ytl dir ama bunun için gidiş ve dönüş eskihisar topçulardan olacak
kasım a kadar süre var havanın sertliğine göre ve yağmur durumuna göre turlar olabilir nitekim bu geçen pazar bilerek lades yaptık yağmur bir saat yağdı
yağmur bizi erikliye tam 2 km kala yakaladı dönüştede tepemizde yağmur vardı ..

bu nedenle artık bundan sonra yağmur çamurla işim olmayacağından hava durumuna göre gitmek taraftarıyım .....

ayrıca spdler su almakta ve konsantrasyonum sıfıra inmekte ..artı teker 1.5 luk riske girme olayı ....

@TÜRKER ÜNAL

kaçarmı türker.ama şelaleye 1 km kalmıştıki yağmur itfaiye hortumu :p misali boşalınca kendimi sığınağa attım.oraya kadar çıkıp şelaleye gitmemek olmadı ama borcumuz olsun :p

@enver avcı

gideceğiz bir daha gideceğiz ....

:in: :in: :in:

Geri