Scudo Sports

bir erciyes resimleri bende var

Selam Gürol.
Şu Erciyes için bir organizasyon yapsanız da tekrar görsek oraları.

Scudo
Keşke yapılsa bende çok katılmak isterim bi Kayserili olarak...2 hafta sonra erciyese geziler yapmayı düşünüyoruz parkurda bakıcaz...

@gürselDimi, ne güzel olur. Abi keşke ve inşallah diyorum.

Harika bir manzara gerçekten..Umarım bize de bir gün kısmet olur...Tebrikler..

Andac bende oradaydım o gün...federasyonla beraber gelmiştik..hatta otogarda rastladık birbirimize ben ve yanımda biri vardı sizin karşınızda oturuyorduk..

TDF'den büyük bir grup zirveden dönerken bizim kamp alanımızdan geçmişti. Muhtemelen o grup içindeydin sen de. Önceden bilseydik sohbet edebilirdik kötü olmuş.

evet:) ama belki başka bir tırmanışta denk geliriz..ben her zaman dağlara giderim

ayaklarınıza sağlık. yolunuz malatya yakınlarına düşerse benide aranıza katarsanız sevinirim merak etmeyin size uyum sağlarım elimden geldiğince. yardımcı olursanız sevinirim bu civarlardan dağcı arkadaşları bekliyorum

eğitmenimdir çetin hoca. Evet kendisi de vardı.. onunla birlikte iki defa erciyes'e tırmandım

@andac

anlatılmaz yaşanır bence cok güzel bir kare

Aladağlar yada Hasan dağı görebildiniz mi uzaktan ? bazı havalarda bu üç dağ herhangi birinin zirvesinden görünüyormuş. Ben aladağlar Emler tepeden , diğer ikisini görmüştüm .

Erciyes zirvesinden Aladağlar kütlesi ve Hasan dağı gözüküyor gerçekten.
Ben oldukça şanslıyım bu konuda.Aladağların zirvelerinden de,Erciyes zirveden de, Hasandağı zirvesinden de hep karşılıklı gördüm diğer dağları.

erciyes dağı zorku bi dağ olmalı...
fotolar için teşekkürler

@rasit

evet özellikle zemin çok çürüktür ve çıkması o yüzden zordur ama zirveden hava temiz olursa iç anadolunun büyük bir kısmını görebilirsin.

Geri