Scudo Sports

Bir can daha gitti

bilalfidanboy

İstanbul
Tepki
2.325
İsim
Bilal Fidanboy
Başlangıç
2004—05
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Facebook bisiklet gruplarına düşen 10 kasım 2019'da İstanbul'da Tekstilkent civarı yaşanan yine can kayıplı bir bisiklet kazası, sporcu arkadaşımız İsmail Yetiş olup kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum..?

haber kaynağı Facebook olup izinsiz paylaşmak istemedim..

Scudo
Ne yazık ki bisikletli abimiz TEM yolundaymış galiba.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
valla duyum o yönde,ama ne bilim bizde ister istemez bazen mecburen giriyoruz,sonuçta d100 karayolunun tek artısı belki legal olması ,onunda düzgün olan yada emniyet şeridine benzeyen köstebek yuvası kısmını şerefsizler gaspediyor.sahil yolu derseniz iki şeridi kapatan mangalcı magandalar dolu .örneğin bana eve giderken kendi halimde hemde emniyet şeridinde vurdular.. açıkçası bize her yer tehlikeli ama tem yada otoban bile bile ladesten öte birşey değil,ne durumda olursa olsun olası kaza sonrası yasa olarak kusur tabiki bizde..

nasıl ya? sırf olay TEM'de oldu diye hiç bi yaptırıma uğramayacak mı şimdi bu şerefsiz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@can_celik konuya tam hakim olamadığımızdan maalesef bir şey diyemiyorum,tabiki işlem yapılır ama mevzu temde gerçekleştiği kesinlik kazanırsa maalesef ve maalesef muhtemelen kaza statüsünde vede kusurlu tabiki yine sporcu arkadaşımız olacaktır diye düşünüyorum, bilgi sahibi olanlar daha doğru paylaşım yapacaktır..

• Beğen
Tepkiler: hasan kahvecioglu
Allah rahmet eylesin de otobandan gitmekten cidden zevk alan arkadaşlarımız bulunuyor mu acaba?

Eğer aynı kişiden bahsediyorsak ben her sabah 07:00 civarında aynı güzergahta bir bisikletli görüyordum. Ve her seferinde de ne cesaret diyordum.
Bu işlerde fazla cesaret iyi değil..

• Beğen
Tepkiler: hasan kahvecioglu
Araç Sürücüsü Yüzde yüz haklı bulunacaktır.. Otobana girmek cesaret mi zekalılık mı nedir?

Mekanı cennet olsun, tanıyan ve sevenlerinin başı sağolsun..
Trafik her an tehlikeler barındırıyor. Hangi yol olursa olsun önce bizler güvenli sürüş ilkelerine uymak zorundayız.
Ne kadar tecrübeli yada cesur olduğunuz bu anlamda sizi kazalardan uzak tutamayabiliyor....

Böyle her ölüm haberinde hemen nasıl olmuş nerde olmuş hata kimdeymiş diye kurcalamaya başlıyor ve sonra da kusur oranı belirliyorsunuz ya...

Ruşen Çakır'ın o sözü geliyor aklıma:

- Ama öldü efendim!

Kendisi yakın arkadaşımdı. Ölüm haberini az önce eşinden aldım. 10 kasımda dolmabahçeye gitmişti. Dönüşte tekstilkentte jip çarpmış

Dosyalar

• IMG-20191110-WA0001.jpg
    IMG-20191110-WA0001.jpg
    506,1 KB · Okunma: 116
  • IMG-20191106-WA0001.jpg
    IMG-20191106-WA0001.jpg
    401,2 KB · Okunma: 118
  • IMG-20191108-WA0006.jpg
    IMG-20191108-WA0006.jpg
    344,5 KB · Okunma: 112
Resme dikkatli bakınca çok tanıdık geldi belki selamlaşdık, belki bir yer de ufak bir sohbet ettik üzüldüm gerçekden:kötü:

Allah rahmet eylesin , ailesine sabır versin.Çok acı çok.

Geri