Scudo Sports

Bir Çakma Specialized Hikayesi:)

Scudo
Herkese çok çok teşekkür ederim..!
Jant seti sağlamlığının yanında görsel olarakta güzel bi görüntü katıyor bisiklete,ben alırken sağlamlığından öte görüntüsüne hasta olmuştum...

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
Slm DehŞet OlmuŞ Sana Bİr Sorum Olacak Ben Bu Jantlardan Alicamda Nekedar Bunlar İkİncİ Elİ Veya Senİnkİ Satilikmi Temİzse

• Beğen
Tepkiler: Murat YILMAZER
bence bianchi olarak kalsaydı daha iyi olurdu, çünkü koskoca bianchi fabrikasından hiç bu kadar güzel 1 alet çıkamaz...

ilk bisikletin bence zamanın üst seviyeli bir mtb siydi yabana atma sakın

• Beğen
@duyguny

Bianchi nin o yıllarda ürettiği gerçekten kaliteli bisikletlerden biriydi bu,gerçek modeli 1999 Bianchi XC 251 di,Bianchi haliylede hoştu ama bi farklılık olsun diye marka çıkartmalarını specialized yapmıştım...

@Ali İhsan

Zamanının üst seviyisiydi ama artık depoda sadece kadro halinde yeniden toplanmayı bekliyor,ileride o bianchi kadroyu single speed yapmayı düşünüyorum,topladığım zaman tabi yeni fotolarıda eklenecek,görüşmek üzere iyi pedallamalar...!

güzel makina gerçektende bianchi evrim geçirmiş :D cantlar gerçekten çok güzeller ve ayrı bir hava vermişler bisiklete

• Beğen
Aspid yaw, boya da yapılsa cıkartma da degisse aspid... Benim Pıncır'da bir Aspid, benim merak ettigim Aspid SF kadroların ağırlıgı... eğer imkanın varsa ya da daha önce ölçtüysen diye soruyorum, kac kg bizim kadrolar?

• Beğen
ortaya harika bir bisiklet çıkmış güle güle kazasız belasız kullan abi... tabi böylelerini allah bütün bisikletcilere nasib etsin

• Beğen
Geri