Scudo Sports

Bir Boğaz Köprüsü Hikayesi

cemal_007

Daimi Üye
Tepki
282
Merhaba bisiklet severler çok sancılı bir süreçten sonra İstanbul Boğaz Köprüsünden Bisikletlerimizle Avrupa’dan Asya geçtik. Çok eğlenceli ve koşuşturmalı bir o kadar güzel geçen köprü resimlerini sizinle paylaşıyorum burada bulunmayan birçok resim bende mevcut (yaklaşık 1170 kare) onları da yakın bir zaman da picasa wep albüm olarak yayınlayacağım

Buradan katılan tüm bisiklet severlere Teşekkürler ayrıca Dernek Yönetim Kuruluna Teşekkürler ediyorum

Buyurun resimlere

Boğaz köprüsü macerası b.çekmece grubu menekşe sahilinde başladı

Scudo
Paylaşımınız için teşekkürler, çok güzel görüntüler, bisiklet bayramı işte :) keşke hergün bayram olsa ;)

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
vallaha paylaşım için teşekkürlerr şiirlerrrlerle şarkılarkılarla kendinden geçeceksin tabii bu resimlerle de ... hala etkisindeyim paylaşım için tekkrradan teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.
Ne güzel her yer bisiklet, yollar bisiklet, duraklar bisiklet, parklar bisiklet...

• Beğen
Tepkiler: tuncdemir
of fotoğraf manyağı yaptın bizi :D yatacaktım topici gördüm yarım saat geçmiş saat 2:15 olmuş :D
emekleriniz için elinize sağlık, bravo valla!

ellerinize sağlık :) biz de çıkmışız :in: çok teşekkürler

Çok teşekkürler payşamınız ve emeğiniz için.

PaylaŞim İÇİn TeŞekÜrler . .

Resimler Harika Paylaşımlarınız için çok teşekkürler

Cemal teşekkürler fotoğrafımız ve paylaşımların için. Nice birlikte turlara.. :)

süper bir duygu keşke sizlere yakın olabilseydik..

ben sizlere teşekkür ediyorum

inşallah bisikletle köprüden her zaman geçeriz

Londra'nın trafiği İstanbulla aynı belki daha fazla...Ama insanlar deli gibi son sürat şehir merkezinde bisiklet sürebiliyorlar, çünkü bisiklet yolları var....Gelişmişlik maalesef büyük alışveriş merkezleriyle , plazalarla olmuyo...Güzel ülkemin daha çok yolu var gidecek....Fotoğraflar harika teşekkürler..

çok güzel resimler çekmişsiniz.muteşem bir gezi olmu.paylaşım için teşekkürler...

Geri